Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sag bekin her tarafı dogru profil olsa ne olur. hiç bir beke 4 milyon maaş verilmez. hele van bissaka gibi birine hiç verilmez. pva ayarında bir herif.
AWB nazarında yazmıyorum ama beke niye yüksek maaş verilmiyor mesela bu pozisyonu değersizleştiren etken nedir.

Hani takım transfer bütçesine göre beke düşük, orta sahaya yüksek maaş ayırır, planlama yapar onu anlarım.

awb ile hojbyerg açıklansa "başganımm" denilecek gibi bir vibe var.

dursun ile ilgili sıkıntı emin olun transfer değil.

ali bile transfer yapıyor yeri gelince ki koskoca ligde dursun'dan low tek başkan olabilir kendisi.

transfere gelene kadar 1000 tane falsosu var adamın.

allah'ım biz ne günah işledik de başımıza bu adamı musallat ettin.

Ligdeki vasat takımlara karşı bir şekilde idare edebiliyoruz. Derbilerde ve Avrupa maçlarında gerçek ortaya çıkıyor. Vasat Prag maçında bile zor duruma düşüyoruz. Boey in Gs a kattığı oyun gücü derbilerde ve Manchester Münich maçlarında daha iyi anlaşılıyordu.

Boey elbette çok önemli bir topçu ama Kopenhag maçında da zor duruma düştük ona bakarsak..
Ben olaya şöyle bakıyorum ligde İcardi olmasa şampiyon olur muyduk imkansız peki toreira muslera olmasa yine imkansız ..Hatta bir tik daha ileri götüreyim Nelson olmasa Kaan stoper oynasa yine şampiyon olamazdik muhtemelen ..

Bence Boey takımın en iyi adamıydı giderken Boeyden sonra Kaan çok çok vasat bir isim kiyaslandiginda.. Stoperde Nelson-Kaan arasında Boey -Kaana göre daha az fark vardır kalite olarak buna rağmen bek daha az önem arz ettiği için biz yine şampiyon olduk

awb ile hojbyerg açıklansa "başganımm" denilecek gibi bir vibe var.

dursun ile ilgili sıkıntı emin olun transfer değil.

ali bile transfer yapıyor yeri gelince ki koskoca ligde dursun'dan low tek başkan olabilir kendisi.

transfere gelene kadar 1000 tane falsosu var adamın.

allah'ım biz ne günah işledik de başımıza bu adamı musallat ettin.
1 yıl feda etmemeiz mi gerekiyor nasıl olacak ? Hoca futbolcular hepsi düşüşe geçer, sil baştan olur

100 twitla taga giriş yapmazsan adın emrah dursun özbek olarak değiştirilecek gerekli müzakereleri yaptım
seninle müzakere yapacak tek insan
1719690863483.webp

Bu Plus Sports, Depar Sports falan ne ara peydah oldu. Sürekli kolpa yazıp duruyorlar boşa gündem oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt