Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yurt dışı kampına sağ bek yetişir diye düşünüyorum. Kim olur, tatmin eder mi bilmiyorum ama 9 Temmuz'a kadar sağ bek hallolur. Orta saha ise isim alınacak diye ısrar edilirse Temmuz sonu Ağustos başını bulur yok isim- yıldız sevdasından vazgeçersek en kötü 2. kampa kadar gelir.

Takımda 1 senedir orta saha 6 aydır sağ bek yok ve daha kimseyle gorusmemisiz olayı doğru değildir inşallah.Eger bu eksikleri beklemeye değecek adamlarla kapatamazlarsa yine eskisi gibi ağır küfürlerle dursun yollar taraftar

İnş transfer sezonu sonunda omuzumuzda taşırız

İlk yurt dışı kampına sağ bek yetişir diye düşünüyorum. Kim olur, tatmin eder mi bilmiyorum ama 9 Temmuz'a kadar sağ bek hallolur. Orta saha ise isim alınacak diye ısrar edilirse Temmuz sonu Ağustos başını bulur yok isim- yıldız sevdasından vazgeçersek en kötü 2. kampa kadar gelir.
ben 6 temmuzdan önce yüksek harcamalı transfer kesinleşmesini beklemiyorum.

haftaya ctesi işte - sonucuna göre yağmaya başlar yalan rüzgarı.

Recep denen şahıs 2 ay boyunca foruna girmesi yasaklanmalı

Birbirimizin elinden tutalım devasa bir yelpaze kuralım
benim burda garip şekilde sürekli esinti var - klimadan daha hızlı serinleten rüzgar var şu an.

sinirlenince sıcağı unutursun diye dedim. gerçi oralar hiç bizdeki sıkıntılı hava olmuyor gibi nerdeyse diye biliyorum ama.

Burhan Can Terzi: “McTominay, Galatasaray’a çok sıcak baktığını yönetime söylemiş. Kulübümle anlaşabilirseniz, Türkiye’ye sıcağım demiş.”
ufurme haber gibi, beyaz bir ingilizi bu yasta nasil getiricen lan pl den, 30 milyon bide herifin degeri ha dese kendine klup bulur pl de

Herkes beklenti düşürme yayını yapıyor dedeler ise gazlama yayını yapıyor değişik 1 cendere

Birileri dedeleri çok pis ketenpereye getiriyor

şimdi kampa yetişmeyenlerden örnek basıyorlar icardi falan..

ulan icardi zaten TAM 1 SEZON oynayamadı 2 senedir ...ne anlatıyor bunlar yav.

yapmayın haber yiosa
yapmayın yayın...

2 ay 1 dolar bile alamayın youtubedan ...yer mi ? yemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt