Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.862
- 20.480
- 2.663
Herkes sıcak bakıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier 906mustafa özgür sancar kimdir ? var mıdır kredibilitesi ?
hade yav.Tier 906
Takımda 1 senedir orta saha 6 aydır sağ bek yok ve daha kimseyle gorusmemisiz olayı doğru değildir inşallah.Eger bu eksikleri beklemeye değecek adamlarla kapatamazlarsa yine eskisi gibi ağır küfürlerle dursun yollar taraftar
ben 6 temmuzdan önce yüksek harcamalı transfer kesinleşmesini beklemiyorum.İlk yurt dışı kampına sağ bek yetişir diye düşünüyorum. Kim olur, tatmin eder mi bilmiyorum ama 9 Temmuz'a kadar sağ bek hallolur. Orta saha ise isim alınacak diye ısrar edilirse Temmuz sonu Ağustos başını bulur yok isim- yıldız sevdasından vazgeçersek en kötü 2. kampa kadar gelir.
Sözde her menajerle bağlantısı olup röportaj yapan ama 1 tane bile tutturmuş haberi olmayan gazeteci.mustafa özgür sancar kimdir ? var mıdır kredibilitesi ?
Bombacı mülayim bunun yanında Plützer ödüllü gazeteci gibi kalırSözde her menajerle bağlantısı olup röportaj yapan ama 1 tane bile tutturmuş haberi olmayan gazeteci.
benim burda garip şekilde sürekli esinti var - klimadan daha hızlı serinleten rüzgar var şu an.Birbirimizin elinden tutalım devasa bir yelpaze kuralım
ufurme haber gibi, beyaz bir ingilizi bu yasta nasil getiricen lan pl den, 30 milyon bide herifin degeri ha dese kendine klup bulur pl deBurhan Can Terzi: “McTominay, Galatasaray’a çok sıcak baktığını yönetime söylemiş. Kulübümle anlaşabilirseniz, Türkiye’ye sıcağım demiş.”
Mustafa Özgür Sancar
Eyüp Yıldız
Barış Cenk Akkaya
Gülşen dinleyip kendime geldim. Müzik hoşuma gitti