- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Mustafa Özgür Sancar
Eyüp Yıldız
Barış Cenk Akkaya
Her gece kafa güzelken kime yazsam derken ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Özgür Sancar
Eyüp Yıldız
Barış Cenk Akkaya
Parayı cebe attığı için oynamaz zatenşimdi kampa yetişmeyenlerden örnek basıyorlar icardi falan..
ulan icardi zaten TAM 1 SEZON oynayamadı 2 senedir ...ne anlatıyor bunlar yav.
yapmayın haber yiosa
yapmayın yayın...
2 ay 1 dolar bile alamayın youtubedan ...yer mi ? yemez.
Halk arasında o birilerine tüm kötülüklerin anası diyorlar rtaşHerkes beklenti düşürme yayını yapıyor dedeler ise gazlama yayını yapıyor değişik 1 cendere
Birileri dedeleri çok pis ketenpereye getiriyor

ne dersen de ama performansını eleştirme dışında icardiya vefasızlık yapmaıver muzÜNSParayı cebe attığı için oynamaz zaten
Ay çok sıkıcı ya
Evet akıllanmadık hala. Kamp başlamadan 1-2 hareketlilik olur çerezlik ve şov hareketleri(bakın çabalıyoruz olayları işte) sonra bir bakmışsın temmuzun 26. günü bir tane gözden düşmüş herifi alıp geliriz. Bek de sonraya kalır.Her haziran mi biz böyleydik yaaaa
hafta içi 1 aksiyon olacakAy çok sıkıcı ya
transferden ziyade - yönetim takımın işlerinden daha çok dikkati başka yerdeymiş gibi hava verdiği için agresif taraftar benceİlk defa transfer için bu kadar erken sert eleştiriler yapıldığını görüyorum.
Yok bence tamamen cadı avı. X'de biraz gezindim yalan yanlış bilgiler hatta troller bile var aynı twiti atan sürekli. Şunu tekrar görüyorum ki eleştiri yapmayı bilmiyoruz eleştiri= hakaret etmek falan olarak görüyoruz. Zamanında Erden Timur'u da yapılmıştı bu Vecino zamanı mesela ilk hatırladığım.transferden ziyade - yönetim takımın işlerinden daha çok dikkati başka yerdeymiş gibi hava verdiği için agresif taraftar bence