Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi kampa yetişmeyenlerden örnek basıyorlar icardi falan..

ulan icardi zaten TAM 1 SEZON oynayamadı 2 senedir ...ne anlatıyor bunlar yav.

yapmayın haber yiosa
yapmayın yayın...

2 ay 1 dolar bile alamayın youtubedan ...yer mi ? yemez.
Parayı cebe attığı için oynamaz zaten

Bazı duyumcular her sene 100 tane adam söyleyip hepsini de uzağından yakınından geçmediğimiz adamlardan tutturmayı başarabiliyorlar.

Çarşamba günü antrenmanda vincent bayındır,kebir ali,furkan koçak görürsek şaşırmayalım,bana sorabilirsiniz kim varsa

Kemerburgaz'a dünyanın en iyi futbol antrenman ve altyapı tesislerini yapıp dönemi kapatalım

Nelsson €15m zu İtalya
Davinson €12m zu Napoli
Köhn €7m zu Almanya
Abdülkerim €5m zu Arabistan
Kerem €12m zu Sociedad
Tete €6m zu Brezilya
Barış €20m zu Brighton
Zaniolo €3m kiralık zu Atalanta

Parayı inşaata gömelim. İçimizden hallederiz kalanı ligden de birkaç topçu alırız göze batan

Muslera
Kaan Oulare Emin Yasin
Torreira Demirbay
Oğuz Ziyech Zaha
Icardi

dünden bugüne 8 olsun demiyorumda - ulan insan biraz ne bileyim bir şeylerle uğraştığını falan gösterir.

yani hissettiğim hava Florya - kemerbugaz işleri diğer her şeyden daha önemli yönetim için - o yüzden en büyük ihtiyacında beklemede gibi takılıyormuş hissi alıyorum.

neyse biz ne desek boş - olunca göreceğiz.

Erden Timur’un vizyonu, iletişim yetenekleri ve ikna kabiliyeti olmadan şu transfer sezonunda olmak çok can sıkıcı,
genel moral bozukluğu ve umutsuzluğun en büyük sebebi bu

Ben ikinci kamp için beklenti içindeyim. İlk kamp bir şey beklemiyorum ya.
İkinci kampa artık sağ bek yetişmez ise eyvah ki ne eyvah zaten.

İlk defa transfer için bu kadar erken sert eleştiriler yapıldığını görüyorum.
transferden ziyade - yönetim takımın işlerinden daha çok dikkati başka yerdeymiş gibi hava verdiği için agresif taraftar bence

haftaya sağ beki halletmiş olurlarsa hala OK bence gayet.

temmuz ortasına kadar 8 işi çözülürse - geri kalan uzun sürede satışındı - gidene gelen hamlesiydi - yatırımlık 10 du yaparsın kimse stress basmaz.

6 aydır net eksiklği olan 2 ve 8 daha çok ön-hazırlık bekliyordu belki taraftar.

transferden ziyade - yönetim takımın işlerinden daha çok dikkati başka yerdeymiş gibi hava verdiği için agresif taraftar bence
Yok bence tamamen cadı avı. X'de biraz gezindim yalan yanlış bilgiler hatta troller bile var aynı twiti atan sürekli. Şunu tekrar görüyorum ki eleştiri yapmayı bilmiyoruz eleştiri= hakaret etmek falan olarak görüyoruz. Zamanında Erden Timur'u da yapılmıştı bu Vecino zamanı mesela ilk hatırladığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt