Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.139
- 2.816
- 998
Seni gene ondan engellemiş beni Cem Uzan’ı eleştirdim diye engelledi.Beni engelledi herif halbu ki sadece kolpalarına sokam dedim 2 senedir takip edemiyorum dedeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni gene ondan engellemiş beni Cem Uzan’ı eleştirdim diye engelledi.Beni engelledi herif halbu ki sadece kolpalarına sokam dedim 2 senedir takip edemiyorum dedeyi
Bizim taraftar kitlesi çok bozdu ya. 10 adam inse 11. Neden inmedi derler. Bir ton uzun yıllı kontratin var hemen 6 ayda şutlansin yenisi gelsin isterler. Doyumsuzluk malesef.
Batshuayi transferi az iş değil. İsmi geçen, beğenilen/beğenilmeyen oyuncuların da neredeyse tamamı zor ve olası maliyeti yüksek oyuncular ki çoğuna ilginin olduğu belli; keşke o kadar belli etmeselerdi ayrı konu.İlk defa transfer için bu kadar erken sert eleştiriler yapıldığını görüyorum.
Turnuvada izlediğim maçta neredeyse 9.5 numara gibi oynamasına dikkat çekmiştim.Tominay'in defansif oyuncu olduğu da nereden çıktı. Ceza sahasında gezen bir orta saha adam. Havadan yerden gole çok yakın bir oyuncu. Hatta bize de attı gruplarda.
wiwsport.com
Sek sağlık ilgi alanıma girmezAlkolden sağlığa geçiş yapıyoruz. @Melih Peker beyi bekliyoruz
Ağustosu bekleyelimTransferler yapılmaz gerçekten eleştiri vs. olur anlarım da gizli yürümesine laf edilmesini anlayamıyorum. Ne istiyo insanlar anlamıyorum. Yine başkaları sulanıp fiyat mı arttırsın?
Güven azaldı yönetime buna okeyim ama biraz erken laf etmek için.
Su küçük kargalar kadar paramız zengin adam yoksa kulüpte kapatalım abi kulübü.
Daha gecen gün Bissaka transferi bitmek üzere diye haberler yapıyordu.Nevzat Dindar
Öte yandan sarı-kırmızılılar, Rennes’de forma giyen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek Guela Doue’yi de listesine aldı. Bu pozisyon için Bissaka ve Assignon ile de ilgilenen Cim-Bom, Doue’de sorun çıkması durumunda alternatiflere yönelecek. Rennes’in genç oyuncu için 7 milyon euro istediği belirtildi.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY