Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1719703163119.webp
1719703200008.webp

İlk defa transfer için bu kadar erken sert eleştiriler yapıldığını görüyorum.
Batshuayi transferi az iş değil. İsmi geçen, beğenilen/beğenilmeyen oyuncuların da neredeyse tamamı zor ve olası maliyeti yüksek oyuncular ki çoğuna ilginin olduğu belli; keşke o kadar belli etmeselerdi ayrı konu.

Neredeyse kara propagandaya yeltenen kişilerin, en çok istedikleri oyuncu alınmış olsa bile bu defa maliyet üzerinden vurmak için tetikte beklediklerinden de neredeyse eminim, hadi yumuşatarak hissiyat diyelim. Sosyal medyada iş bariz goygoya dönüşmüş durumda; yönetim için ne kadar ağır laf edersem, o kadar beğeni kazanırım gibi bir şey. İyice boku çıktı işin...

Tominay'in defansif oyuncu olduğu da nereden çıktı. Ceza sahasında gezen bir orta saha adam. Havadan yerden gole çok yakın bir oyuncu. Hatta bize de attı gruplarda.
Turnuvada izlediğim maçta neredeyse 9.5 numara gibi oynamasına dikkat çekmiştim.

İsteniyor ki defans işini yine ağırlıklı olarak Torreira üstlensin, partneri de yüksek tempoyla ileri geri çalışsın; bir nevi demode 4-1-4-1 gibi birşey aslında ki Torreira bir defa öyle ön stoper gibi oynamak için gerekli fiziğe de sahip değil. Orta sahada ikili tercih eden takımlarda o ikilinin eşite yakın rol paylaşımı yapması gerektiğini, literatürden örnekler de vermek suretiyle anlatmak için epey efor sarfettim ama artık vazgeçtim, kim nasıl görmek istiyorsa öyle görsün...

Kamp dönemi ilk hazırlık maçı tahmini 11:

Muslera
Dubois-Emin-Metehan-Köhn
Torreira-Kerem
Ziyech-Mertens-Zaha
Batshuayi

4 savunma ve 3 kanat turnuvalarda ama çok kötü de değil eldeki kadro. Icardi dinlenir, daha gençler de olabilir ama Zaha'yı falan sezon başı epey göreceğiz sanki.

Transferler yapılmaz gerçekten eleştiri vs. olur anlarım da gizli yürümesine laf edilmesini anlayamıyorum. Ne istiyo insanlar anlamıyorum. Yine başkaları sulanıp fiyat mı arttırsın?
Güven azaldı yönetime buna okeyim ama biraz erken laf etmek için.

Transferler yapılmaz gerçekten eleştiri vs. olur anlarım da gizli yürümesine laf edilmesini anlayamıyorum. Ne istiyo insanlar anlamıyorum. Yine başkaları sulanıp fiyat mı arttırsın?
Güven azaldı yönetime buna okeyim ama biraz erken laf etmek için.
Ağustosu bekleyelim

Nevzat Dindar

Öte yandan sarı-kırmızılılar, Rennes’de forma giyen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek Guela Doue’yi de listesine aldı. Bu pozisyon için Bissaka ve Assignon ile de ilgilenen Cim-Bom, Doue’de sorun çıkması durumunda alternatiflere yönelecek. Rennes’in genç oyuncu için 7 milyon euro istediği belirtildi.

Su küçük kargalar kadar paramız zengin adam yoksa kulüpte kapatalım abi kulübü.

Yok gerçekten..
Kırk yılda bir adam çıkıyor onuda tu kaka yapıyoruz.Rezil kepaze bir üye grubu var Galatasarayda.

Şimdiden başlamış taraftar iki transfer yeter denmeye.Biraz daha zaman geçsin bir sağ bek alalım kadromuz yeterli demeye başlar taraftar.

Gerçekten şu yorumlara bakıyorum.transferdeki genel havaya bakıyorum yokya bizde hiçbir zaman hem ekonomik olarak hem avrupada başarı anlamında süreklilik olmayacak.

Şunu ifade etmekde yarar var zaha,tete,ziyech kocaman soru işaretidir.Bir tek ziyech kalite olarak kendini verirse faydası çok olur.
Ama Şundan eminimki okan buruk bunlara teklif gelsede göndersem diye dua ediyordur.
Ama bu adamları göndermek için çaba sarfetmeli yönetim.

Eldeki kadroda muslera,nelson,sahncez,icardi,toreira,barış haricinde gözün kapalı koyacağın oyuncu yok.
Khön kötü sinyaller verdi.Hadi ne olursa olsun sabır edip oynatalım.Barış kanatta tek güvenilir adam diğer kanatta kim olacak.
Eyvallah adam satmadan kanat almayalım.Ama arkadaş şu 2-8-10 olan gerekli yerlere sağlam transfer yapalım ki diğer soru işaretli mevkilerde yaratacağı handikap daha az olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat Dindar

Öte yandan sarı-kırmızılılar, Rennes’de forma giyen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek Guela Doue’yi de listesine aldı. Bu pozisyon için Bissaka ve Assignon ile de ilgilenen Cim-Bom, Doue’de sorun çıkması durumunda alternatiflere yönelecek. Rennes’in genç oyuncu için 7 milyon euro istediği belirtildi.
Daha gecen gün Bissaka transferi bitmek üzere diye haberler yapıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt