- 3 Haziran 2015
- 56.756
- 65.897
- 4.143
Ne zormuş beklemek.. beklenen bundan habersizkensag bek almak icin neyi bekledigimizi bilen var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zormuş beklemek.. beklenen bundan habersizkensag bek almak icin neyi bekledigimizi bilen var mi?
Henüz Yer yüzünde bize layık bir sağ bek keşfedilmemişsag bek almak icin neyi bekledigimizi bilen var mi?
Zorunlu satın alma yoksa 10+10 istemeliyiz. Amrabat-ManU gibi. Adamlar iyi oynamasa bile bu saatten sonra almamak daha zarar diye alacak belki de
Melihim sarı saç en çok sana yakışıyor, yediğin yemeklerden midir bilmiyorum ışıl ışıl parlıyorgriliş yeni tarziynan paris hilton a benzemis
Şu an onu Chelsea yapıyor. 20’ye tüm gencoları topluyor. Bakalım nasıl sonuç alacaklar. 3 tane üst seviye çıkarsalar paralarını çıkarırlarAbi ben bu işleri de anlamıyorum ya. Şimdi bu herif 1 sene önce 5 milyona alındı ki dünyanın her takımı alabilirdi abi o kadar Scout ağınız var açlıktan nefesiniz kokuyor borcunuz 1.5 milyar doları aşmış. 20 milyon euro bonservis diyor herifler.
Olm siz böyle böyle battınız.
Griezman 120 milyon euro
Coutinho 135 milyon euro
Dembele 135 milyon euro
Maaş ödeyemediğiniz için messiyi, griezman, suarezi yok parasına gönderdiniz.
Akıllanmaz bir kulüp
Melihim sarı saç en çok sana yakışıyor, yediğin yemeklerden midir bilmiyorum ışıl ışıl parlıyor![]()
griliş yeni tarziynan paris hilton a benzemis
Ya dayı sen ne ne anlatıyon 2 gündürnere gizlendimse aşikar oldum
hedefte gördüler sensiz iki gün
dertler avcı oldu ben şikar oldum
insafsız vurdular sensiz iki gün
Yok be Roma Lazio biz kimi istesek sulanıyorlar bazende MarsilyaRoma transfer çalımı atmış gibi gözüksün diye önce bize yazdılar sanırım Doue yi