Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerinde olsam iki şampiyonluk sonrası eski kötü imajı da düzeltmişken kenara çekilirdim. Dursun'a da kızmıyorum bu arada aday bile çıkarmaktan aciz bir genel kurulumuz mevcut.

23/07/2023
saat 17.10

k. çetinçalı : zaha kesinlikle galatasaray'ın gündeminde yok

23/07/2023
saat : 17.17

derdi gs'ın başarısı ya da kendi imajının düzeltilmesi falan değil ki.
Bu yaşta bu kadar işin altına giriyorsa çıkarı da vardır muhtemelen. Genel kurul karşısına güvenilir bir aday koysaydı da camia da onun peşinden gitseydi, elini taşın altına sokmayan üyelere daha çok suç buluyorum.

Haysiyeti olan muhabir yok mu? Onu takip edelim. Ben bu haysiyetsizler ordusundan biktim.

Icardi’ye arap kulubu yillik 20m euro teklif etmis. Icardi de gitmek isterse 30m euro bonservis konusunda anlastik diyelim, itirazi olan var mi.

Benim itirazım var biz 30 milyonu alırız 50 de üzerine koyarız yinede onun gibi birini getiremeyiz,para çarçur olur.

Umarım MC Tominay değildir anlaştıklari. Man United formları tiksiniyor bu çocuktan. Ligi 8. bitirmemizin baş aktorlerinden diyen de var, yanına pas vermekten aciz orta saha diyende.

'' He’s so woeful technically. He would score some goals and some simpletons who pretend to know football mention that to death to mask his glaring flaws. Absolutely dreadful footballer.''

Umarım MC Tominay değildir anlaştıklari. Man United formları tiksiniyor bu çocuktan. Ligi 8. bitirmemizin baş aktorlerinden diyen de var, yanına pas vermekten aciz orta saha diyende.

'' He’s so woeful technically. He would score some goals and some simpletons who pretend to know football mention that to death to mask his glaring flaws. Absolutely dreadful footballer.''
manu mustafa sarp'ı sanırım.

Manchester United formlari tiksinebilir adamlar dünyanın en iyi orta sahasini alacak güce sahip önemli olan bizim almamız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt