- 20 Ağustos 2009
- 18.397
- 24.267
- 2.973
Yerinde olsam iki şampiyonluk sonrası eski kötü imajı da düzeltmişken kenara çekilirdim. Dursun'a da kızmıyorum bu arada aday bile çıkarmaktan aciz bir genel kurulumuz mevcut.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derdi gs'ın başarısı ya da kendi imajının düzeltilmesi falan değil ki.Yerinde olsam iki şampiyonluk sonrası eski kötü imajı da düzeltmişken kenara çekilirdim. Dursun'a da kızmıyorum bu arada aday bile çıkarmaktan aciz bir genel kurulumuz mevcut.
Bu yaşta bu kadar işin altına giriyorsa çıkarı da vardır muhtemelen. Genel kurul karşısına güvenilir bir aday koysaydı da camia da onun peşinden gitseydi, elini taşın altına sokmayan üyelere daha çok suç buluyorum.derdi gs'ın başarısı ya da kendi imajının düzeltilmesi falan değil ki.
yasaklı kaynak paylaşıyon bir de beni etiketliyon ehtiyar ceza mı istiyon hea
Masa dediği rakı masası heralde
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Icardi’ye arap kulubu yillik 20m euro teklif etmis. Icardi de gitmek isterse 30m euro bonservis konusunda anlastik diyelim, itirazi olan var mi.
Kuralların gereğini yerine getirip arkadaşa saplayalım.yasaklı kaynak paylaşıyon bir de beni etiketliyon ehtiyar ceza mı istiyon hea
dursun'un karar mercii olduğu kulüp hiçbir oyuncusunu satmamalı ve hiçbir oyuncu almamalı.Icardi’ye arap kulubu yillik 20m euro teklif etmis. Icardi de gitmek isterse 30m euro bonservis konusunda anlastik diyelim, itirazi olan var mi.
dursun'un karar mercii olduğu kulüp hiçbir oyuncusunu satmamalı ve hiçbir oyuncu almamalı.
Adalet istiyoruzyasaklı kaynak paylaşıyon bir de beni etiketliyon ehtiyar ceza mı istiyon hea

manu mustafa sarp'ı sanırım.Umarım MC Tominay değildir anlaştıklari. Man United formları tiksiniyor bu çocuktan. Ligi 8. bitirmemizin baş aktorlerinden diyen de var, yanına pas vermekten aciz orta saha diyende.
'' He’s so woeful technically. He would score some goals and some simpletons who pretend to know football mention that to death to mask his glaring flaws. Absolutely dreadful footballer.''
Manchester United formlari tiksinebilir adamlar dünyanın en iyi orta sahasini alacak güce sahip önemli olan bizim almamız.Umarım MC Tominay değildir anlaştıklari. Man United formları tiksiniyor bu çocuktan. Ligi 8. bitirmemizin baş aktorlerinden diyen de var, yanına pas vermekten aciz orta saha diyende.
'' He’s so woeful technically. He would score some goals and some simpletons who pretend to know football mention that to death to mask his glaring flaws. Absolutely dreadful footballer.''