Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanlar sürekli yanlış yere takılıyor.

diyelim ki yarın hojbiyerg'e 20 m, bisakka'ya 15 m bonservis verdi ve aldı. ne diyeceğiz, cüzdan yeeeaa başgan yeeaa mı diyeceğiz?

bu adam gs'ın muhtemel ikinci bir avrupa başarısının önüne geçti.

lütfen doğru analiz edin ve unutmayın.
verse diyenler olacaktır evet ama vermiyor da...

devre arası transfere para harcatmadı, sezon sonunu işaret etti. şimdi 2024 bitsin, 6 temmuz yetki alsın derken yine günleri geçiriyorlar, muhabirlere istediklerini yazdırıyorlar.

avrupa meselesini tekrar tekrar yazmaktan bıktım zaten. ihanet etti bildiğin. 30 milyona devre arası en kritik oyuncularından birini satmış takımın başkanı, hem avrupada hem ligde hedefin en üst noktayken yerine kimseyi aldırtmadı ısrarla. ve hala bu bölgede eksik takım.

avrupa'da olası başarının önüne geçmesini geçtim ligi bile verebilirdi.. prag maçları aklıma geldikçe deli oluyorum. 2 yılda golü olmayan yalandan bir bek tarafından delik deşik edildik.

bütçeyi uygun kullanmak farklı, taraftarı mal yerine koymak ayrı. aslında paralar nerde tepkisi buna, en azından benim nazarımda öyle. yoksa rafa'ya o kontratı verse parayı bastı helal olsun değil ayvayı yedik derdim. ama bu kulüp 2 yıllık sportif başarının ve mali gücünün hakkını vermeli. forma satışında rekor kırılıyor, kombineler anında satılıyor, bütün sezon full geçen stad geliri, şampiyonluk+cl geliri...

çıkıyor hiç bir oyuncumuza teklif yok diyor bir de. adamların muhabirleri ferdi'ye 30 yazıyor, epl'den 4 takım istiyor diyor. bizimkinin açıklamaya bak.

Bu transferi nasil degerlendiriyosun admirim
Takimda sadece bir santrafor vardi dolayisiyla ikinci forvetin Icardi kadar iyi olmasa bile en azindan bizim ligimizde her takimda as forvet olabilecek kalibrede biri olmasi gerekiyordu, o bakimdan begendim bu transferi.

as olarak zeki çeliği alırsak

278B06FE-2E45-4178-98AF-CA1AFE221B86.webp

Haziran ayında ne transferi kardeşim neyin yangını bu

Kadro zaten 102 puan toplayıp şampiyon olmuş

Sağ bek ve orta saha dışında as adam lazım değil. Son güne kadar fırsatları bekleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt