Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Bu transferi nasil degerlendiriyosun admirimNevzat Dindar: "Batshuayi yarın KAP'a bildirilecek"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transferi nasil degerlendiriyosun admirimNevzat Dindar: "Batshuayi yarın KAP'a bildirilecek"
verse diyenler olacaktır evet ama vermiyor da...insanlar sürekli yanlış yere takılıyor.
diyelim ki yarın hojbiyerg'e 20 m, bisakka'ya 15 m bonservis verdi ve aldı. ne diyeceğiz, cüzdan yeeeaa başgan yeeaa mı diyeceğiz?
bu adam gs'ın muhtemel ikinci bir avrupa başarısının önüne geçti.
lütfen doğru analiz edin ve unutmayın.
Takimda sadece bir santrafor vardi dolayisiyla ikinci forvetin Icardi kadar iyi olmasa bile en azindan bizim ligimizde her takimda as forvet olabilecek kalibrede biri olmasi gerekiyordu, o bakimdan begendim bu transferi.Bu transferi nasil degerlendiriyosun admirim
Alim hep merakta bırakıyorsun ama bu 2 olduAldık aldık. Ama neyi aldık? Orasını sorma üstad!
jokay yokuşlu gibi mi? :dAltyapıyı kapayalım futbolcularımız jokey oluyor
jokay yokuşlu gibi mi? :d
Henüz resmi teklifte bulunmamışızSa, doue ye aldik mi
geçen seneki efekt hiç yokSa, doue ye aldik mi
Yanlış branş tercih edildiğinin erkenden tespit edilmesini önemli buluyorum. Mesela Mustafa Kapı da gayet iyi bir jokey olabilirdi.Altyapıyı kapayalım futbolcularımız jokey oluyor
Güvenmiyoruz inanmıyoruzHaziran ayında ne transferi kardeşim neyin yangını bu
Kadro zaten 102 puan toplayıp şampiyon olmuş
Sağ bek ve orta saha dışında as adam lazım değil. Son güne kadar fırsatları bekleyelim
Olacak daha, transferin son 2-3 haftalara girelim bi hele kolpalar havada ucusacakgeçen seneki efekt hiç yok
Ben de güvenmiyorum ben de inanmıyorumGüvenmiyoruz inanmıyoruz
Ondan olsa olsa hain olurYanlış branş tercih edildiğinin erkenden tespit edilmesini önemli buluyorum. Mesela Mustafa Kapı da gayet iyi bir jokey olabilirdi.