Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1997deki trabzon fenerbahce özeti bulursanız paslayin bana,ilkyari 4-0 bitmis.sonra 4-3 olmuş ama trabzon sampiyonlugumuza katkıda bulunmuş yine

**** sportcell yayını varmıs bct nin****

şu kapaktaki görselde - fotosunua - fotosundaki tribal poza - arkadaki GATSBY filminden çıkma altın stüdyoya ...

yani... 97 tane "transfer season" yazıyor elegance falan yazıyor....

asdasdasd.jpeg

Duyumcular duyumculuğu bırakıp avukatlığa başlamış.
Hepsi ağız birliği etmiş gibi taraftara karşı yönetimi savunuyor.

2022 yazindaki gibi yapabilir miyiz ya cenk ergunle?bissakayi 8 milyona falan bitirebilir miyiz acep

**** sportcell yayını varmıs bct nin****

şu kapaktaki görselde - fotosunua - fotosundaki tribal poza - arkadaki GATSBY filminden çıkma altın stüdyoya ...

yani... 97 tane "transfer season" yazıyor elegance falan yazıyor....

Kekonun teki bu. Bu ve türevlerini Youtube algoritmamdan çıkardım çok şükür hiç karşıma çıkmıyorlar. Sen neden bunları takip ediyorsun ki.

Kekonun teki bu. Bu ve türevlerini Youtube algoritmamdan çıkardım çok şükür hiç karşıma çıkmıyorlar. Sen neden bunları takip ediyorsun ki.
etmiyorum ya tivitterda yayın diye bir şey görünce bastım öyle. görseli gördüğümde 2 dk kendime gelemedim.

adamı yolda görsem uçan tekme atarım muhtemelen nedensiz. o denli illet olduğum tip

Mou feneri 100'lük edip yeni kadro kurmaya kalkarsa geçen sezondan daha kolay bir şampiyonluk kazanırız.

Bissaka ve Mc Tominay gelirse zaten rakipler boş yere transfer yapıp paralarını daha fazla çarçur etmesin.
Arkamıza yaslanıp keyifle yeni şampiyonlukları izleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt