- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Sergencim, Arsenal ve Tottenham cocugu kapmaya calisiyor fiyati da en az 40 milyon euro. Ruyalarimiza bile giremez boyle cocuklar.20 milyona aliriz
15 teklif etmisler acilis teklifi olarak, 20'ye kadar giderler gibi.El nesiriye 20 milyon mu verecekler![]()
Aman bana ne abi ya,maksat muhabbet. bacısı gelsin yeterli,abisi işteYav Sergencim, Arsenal ve Tottenham cocugu kapmaya calisiyor fiyati da en az 40 milyon euro. Ruyalarimiza bile giremez boyle cocuklar.
Sende mi beğenmiyorsun?öte yandan piyasa uçtu vallahi,forvet ve ortsaha alacaksan ortalama biri bile 15-20 ediyorEl nesiriye 20 milyon mu verecekler![]()
Kekonun teki bu. Bu ve türevlerini Youtube algoritmamdan çıkardım çok şükür hiç karşıma çıkmıyorlar. Sen neden bunları takip ediyorsun ki.**** sportcell yayını varmıs bct nin****
şu kapaktaki görselde - fotosunua - fotosundaki tribal poza - arkadaki GATSBY filminden çıkma altın stüdyoya ...
yani... 97 tane "transfer season" yazıyor elegance falan yazıyor....
5 milyona yedeğe alıyorsan iyi adam, 20m veriyorsan bok gibi herif.Sende mi beğenmiyorsun?öte yandan piyasa uçtu vallahi,forvet ve ortsaha alacaksan ortalama biri bile 15-20 ediyor
etmiyorum ya tivitterda yayın diye bir şey görünce bastım öyle. görseli gördüğümde 2 dk kendime gelemedim.Kekonun teki bu. Bu ve türevlerini Youtube algoritmamdan çıkardım çok şükür hiç karşıma çıkmıyorlar. Sen neden bunları takip ediyorsun ki.
Bissaka ve Mctominay gelsin
Bahçelievler'den Floryaya kadar çıplak koşarım
Sen şuan trabzonda degilmisin reis baya uzun sürmesi muhtemel bir maraton olur gibiBissaka ve Mctominay gelsin
Bahçelievler'den Floryaya kadar çıplak koşarım