Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şartı şurtu kolay bonus, zor bonusu geçelim
Net 20 verilmediği sürece satmayalım Zaniolo'yu

Unutma ki bütün büyük savaşlardan sonra kurulan düzen bir öncekinden çok daha iyi oluyor. Zaten savaşlar ekonomik ahlaki kültürel sıkışıklıklar ve önlenemeyen düzensizlikler sonucu mecburen çıkıyor.

Ben de isterim her şey düzgün olsun herkes mutlu olsun ama gerçekler öyle değil. Bu kadar çığrından çıkmış bir tüketim toğlumunu ancak savaş ve sonrası durdurabilir
İnsanların sabit fikirlilikleri , yandaşlıkları ,yardaşlıkları ,art niyetleri ,kötü düşünceleri içinde barındığı sürece isterse 10.dünya savaşı çıksın hiçbirşey düzelmez merak etme. Tüketim toplumu olmak diretme sonrası oluşan bir olgudur. Herkes günde 6 saat dizi izleme fıtratıyla mı doğdu sence.

İtalyanların ölüp bittiği futbolcunun bonservisi hala bizim elimizde. şu adamı geçen sene yok yere ve palavra maddelerle kiralama yapmayıp cl’de oynatsaydık bugün hem saha içinde hem saha dışında kazanacaktık.

Muhtemelen geçen sene de kendi gitmek istedi, o yüzden yolladık.

Muhtemelen geçen sene de kendi gitmek istedi, o yüzden yolladık.
İstesek o zaman tutardık bence. Çünkü ayrıldıktan sonra bir demeci vardı ‘Galatasaray’da projenin parçasıydım şampiyonlar liginde oynayacaktım’ tarzında. Bence Okan hoca pek tutmuyordu yönetimde yok yere ilk ciddi fırsatta kiraladı o dönem.

Şimdi o hamlenin ceremesini çekiyoruz. Kalsaydı elimiz güçlüydü satış konusunda

Zaniolo meselesini kıvrandırmaya gerek yok. Menajerini çekip 3 sene sözleşmeniz var, ya net bir teklif getirin ya da kampa gelin demek gerekiyor. Geçen sezon istediği takıma yolladık sözleşmeyi sündürüp almadılar. Öyle bir lüksleri yok artık.
Lüks yok ta kafada bizi bitirmiş,ergen gibi heryerden GS yi sildi.Eğer dediğin gibi kampa katılsa ,son durumunuda bilmiyoruz sakatlığı ne vaziyette.Adam gibi düz koşularına başlasa ama ben gelmem modunda.Arıza çıkartacak belli.

11 temmuzdaki dava muhabbeti sonrasına kadar hiç bir şey olmaz.

o süreç sonrasında düşünülmiyorsa - ki muhtemelen düşünülmüyor maliyet/performansa bakınca... 7 ile 10 arasında büyük fark yok bonservis- maaşı şişik çünkü. ne koparırsan kar olur.

Tete'de trasnfer çalımı kafasaının ne kadar salak saçma bir şey olduğunun kanıtı...deliren taraftar küfrederek yollmaya çalışıyor - buda her futbolcuya yaklaşımda alışkanlık haline geliyor çünkü azami bir zeka seviyesinde değil taraftar kitlesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt