Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır sanki pirlo çok taktik biliyor onun akranları zidane Xabi alonso arteta şov yaparken kendisi k.gumrugu calistiriyordu
+ taktik bilmiyor falan diye bir şey yazmadı. Yine bizim cahil fb medyasının uydurması. Orada Fatih Terimin oyunculara iletişim problemlerinden ötürü taktiğini anlatmakta zorlandığı (dilden ötürü) ve yazdıklarını anlamaktan zorluk çektik falan yazıyor.

Dalga mı geçiriyorsunuz çoktan ön protokol yapılmıştır eğer ondan cayıyorsan tüm sözleşme bedelinin karşılığını hatta daha fazlasını alırsın imza parası + maaş olarak hesaplarsak 15 m euro civarında tazminat ödeyebilecek götleri varsa girsinler bu topun altına girsinler ama unutmasınlar öyle Kruse kumar işine benzemez daha fazla bedel öderler.

Video çekimi falan olur onunla uğraşırlar gündüz bir gelişme olmaz diye düşünüyorum

Dursun herkese kafayı yedirdi. Haklı millet boş bardaktan su içip,genel kurulda orda bulunmasına rağmen rahmetle anılan , karşı yakanın hokkabaz iki başkanının canlı yayında ona laf söylemek kolay yahu diye ezikledigi bir adamın eline bakıyoruz maalesef.

Transfer bile yağdırsa üstümüze aklı başında olan taraftarda hiç karşılığı yok Dursun Özbek‘in.

Ailesine tehdit mesajları geldiği için farklı kapıdan çıkış yapmış olabilirler. Sağlık kontrolü vs vardır. Ben bir pürüz çıkacağını zannetmiyorum...

Dursun Özbek transferi
Suyunu çıkarara çıkara son dkya kadar kullanacaktır
1 aydır gündem Batshuayi zira.

Erden Timur da gitti. Artık fotoğraflarda yöneticileri de görürsem şaşırmayacağım

Ben hala inanmıyorum Şuayip transferine. Bu Dursun ve saz arkadaşlarından her türlü rezillik beklenir hazırlıklı olun bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt