- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Newzati forumda birine benzetiyorum ama tam emin degilim :dNevzat gunasiri anasina sovdurmeye and icmis gibi davraniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Newzati forumda birine benzetiyorum ama tam emin degilim :dNevzat gunasiri anasina sovdurmeye and icmis gibi davraniyor
İyi ahb senden naber
Joelinton diyorlar. Oyuncusu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok bilen varsa aydınlatsın.
Bu akşam space yayını yapacaklar yine sanırım diğer GS muhabirleri ile sanırım.Ertan dün gece spaces odasında bahsetmişti 8 numara için muhtemelen tarihi bir operasyon içindeyiz sonu golle bitsin.
Ertan 9 gibi kendi anlaştığı kanaldan bilgiler verecek muhtemelen orada bazı şeyleri söylemeye başlar akşam spaces odasına hazırlık olur.Bu akşam space yayını yapacaklar yine sanırım diğer GS muhabirleri ile sanırım.
Yeni sözleşme uzattı, başını alırlarfbli yerliler barışı ayarlamaya çalışıyor gibi
yönetim uyuma!
İyiyimdir herhalde ne bileyim murtiİyi ahb senden naber
Pffff sen niye boylesin?fbli yerliler barışı ayarlamaya çalışıyor gibi
yönetim uyuma!
2 maçta toplam 10dk - oynamadığı maç olarakta bakınca kadrosal olarak 3 maçta 3.3 dk ortalamaFofana euro24de kac dk sure aldi