Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haidara salzburgdan ilk geldiğinde büyük potansiyeldi.Hatta liverpoola giden naby keitanin yerine aldılar diye hatirliyorum. Alman ligini pek takip etmediğim için son durumunu bilmiyorum.. Ben baya yürümüş gitmiştir diyordum P.D.50-60 milyon sanıyordum demek ki beklentileri karşılayamamış..

Taraftar forumundaki bir yoruma göre Leipzig Mart 2024’te Haidara ile sözleşmenin son yılına girmemek için ve böylece transfer ücreti kazanmak amacıyla sözleşme uzatmış.
RB web sitesine bakarsanız:
Schröder: "Amadou Haidara harika bir oyuncu ve takımımızda merkezi bir rol oynayan bir insan." Bu yüzden sözleşmeyi kesinlikle erken uzatmak istedik."
Haidara: "Beş yıldır RB Leipzig'deyim ve burada inanılmaz mutluyum." Performansımın kulüp genelinde ve özellikle taraftarlarımız arasında takdir edildiğini hissediyorum."

Yönetici oyuncunun takımda merkezi bir rol üstlendiğini söylüyor ve oyuncu şöyle diyor: Burada inanılmaz mutluyum ve kendimi değerli hissediyorum.

Her iki taraf da birbirinden bu kadar memnunsa neden sözleşme sadece bir yıl uzatılıyor?
Bana göre mutlaka transfer geliri elde etmeyi planlıyorlar ve dolayısıyla yeni sözleşmeye 30 milyon Euro yazmışlar.

Doue, Batshauyi araya 1 tanede 8 numara sıkıştırsınlar tam olsun.

Erinç Bilican: “Manchester United, Bissaka için 18 milyon Euro'nun altına hiçbir şekilde inmiyor. Rennes; Assignon için 11 milyon, Doue için 7 milyon Euro istedi.”
hm içlerinden en iyi profil hem en genci hem en ucuzu ...müthiş iş olur

Erinç Bilican: “Manchester United, Bissaka için 18 milyon Euro'nun altına hiçbir şekilde inmiyor. Rennes; Assignon için 11 milyon, Doue için 7 milyon Euro istedi.”
Su rakamlari bir yonetici gercekten duymus olsa yapacagi hamle net Doue'yi transfer etmek olur. Hala bu konuda kararsiz takilan yonetici varsa futboldan gram anlamiyordur net.

Su rakamlari bir yonetici gercekten duymus olsa yapacagi hamle net Doue'yi transfer etmek olur. Hala bu konuda kararsiz takilan yonetici varsa futboldan gram anlamiyordur net.
bisakkada olay şu bence adamın ne vereceği sana nasıl ve ne kadar katkı sağlayacağı net.Ayrıca satabilirsin bile ama diğer topçu evet genç ama ne vereceği meçhul kapalı kutu bir nevi

bisakkada olay şu bence adamın ne vereceği sana nasıl ve ne kadar katkı sağlayacağı net.Ayrıca satabilirsin bile ama diğer topçu evet genç ama ne vereceği meçhul kapalı kutu bir nevi
Katilmiyorum diyebilirim bu yoruma.

Haidara videosu izledim şimdi...

sağ bek, 8 ve mertens ile rekabet edecek oyuncu harici diğer saydıklarını transferle çözeceksek işimiz var

2-8-10 dışında transfer yapılmayabilir dedim.
Ama bunlar dışındada soru işaretli mevkiler var.Bu yüzden bunlardan fazla etkilenmemek için 2-8 dılında artık 10 nomu dersiniz 8,5 dersiniz bize kısacası iki orta saha şart.
Sanırım anlayamamışsın beni..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt