Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.246
- 76.309
- 4.218
Şuayippppppppp01h27m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuayippppppppp01h27m
düşüşte olan bir topçu değil mi haidara 2 senedirHaidara haberini twitter’dan bir hesap 2 gün önce yazmış yav.
Diğer tweetleri tırt ama sallamış tutmuş
Doueeeeeeeeeeeeee doueeeeee doueeeeee
Eriksen sevdasından vazgeçelim ya kalbi sıkıntı maalesefMertensle beraber Eriksen 10 numarayı götürür
hm içlerinden en iyi profil hem en genci hem en ucuzu ...müthiş iş olurErinç Bilican: “Manchester United, Bissaka için 18 milyon Euro'nun altına hiçbir şekilde inmiyor. Rennes; Assignon için 11 milyon, Doue için 7 milyon Euro istedi.”
tabala ateş ediyor ama ben düşüşte ve fazla şans bulamıyor diye biliyorum.FM 24 profil goruntusu alalim varsa.
Su rakamlari bir yonetici gercekten duymus olsa yapacagi hamle net Doue'yi transfer etmek olur. Hala bu konuda kararsiz takilan yonetici varsa futboldan gram anlamiyordur net.Erinç Bilican: “Manchester United, Bissaka için 18 milyon Euro'nun altına hiçbir şekilde inmiyor. Rennes; Assignon için 11 milyon, Doue için 7 milyon Euro istedi.”
bisakkada olay şu bence adamın ne vereceği sana nasıl ve ne kadar katkı sağlayacağı net.Ayrıca satabilirsin bile ama diğer topçu evet genç ama ne vereceği meçhul kapalı kutu bir neviSu rakamlari bir yonetici gercekten duymus olsa yapacagi hamle net Doue'yi transfer etmek olur. Hala bu konuda kararsiz takilan yonetici varsa futboldan gram anlamiyordur net.
Katilmiyorum diyebilirim bu yoruma.bisakkada olay şu bence adamın ne vereceği sana nasıl ve ne kadar katkı sağlayacağı net.Ayrıca satabilirsin bile ama diğer topçu evet genç ama ne vereceği meçhul kapalı kutu bir nevi
yanlış anlama bende genç ve potansiyelli topçu alınmasından yanayım ama yönetimin hala bisaakka kovalamasının nedeni bu olabilir diyorumKatilmiyorum diyebilirim bu yoruma.
sağ bek, 8 ve mertens ile rekabet edecek oyuncu harici diğer saydıklarını transferle çözeceksek işimiz var