- 21 Ocak 2010
- 72.586
- 51.048
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napsaydı penaltı son dk verildi diye atmasamıydı iyice şaşırdın vallaöyle bir söz vermedim lan ardından söz uydurma. Şike yapan takımda attığı golleri sayacaksak hiç ağlamayın fener son dakika penaltıları ile maç aldığında.
sen ne ara troll oldun lanNapsaydı penaltı son dk verildi diye atmasamıydı iyice şaşırdın valla
Biraz saygılı ol o artık bizim futbolcumuz
Bak ben ikardiye saygıda kusur etmiyorum sezon bittiğinden beri,niye çünkü onunda son sezonu olacak güzel vedalaşmalıyız
Bence DC fb gibi dusunmus, Marvel GS gibi. DC'den Marvel'a transfer oluyor hikayesi yazmisBatman DC
diğer herşey marvel
o kadar garip şeyler var ki..
neresinden baksan sıkıntılı iş yav - neyse niyeti iyiymiş diyelim.Bence DC fb gibi dusunmus, Marvel GS gibi. DC'den Marvel'a transfer oluyor hikayesi yazmis![]()
Bence hata degil bilerek DC (fb)'den Marvel (GS)'ye transfer oluyor editi yapilmis.Bu yeni nesil "editçiler" herhangi bir sanat eğitiminden gelmedikleri için sağdan soldan topladıkları hazır eklentiler ile bu içerikleri hazırlıyorlar. E haliyle böyle hatalar ve niteliksizlikler ortaya çıkıyor.
chatGPT hesabı yanlız bırakır mısın .
Yaşınız kaç bilmiyorum ama Sergen cidden iyi topçuyduBu da ne mal bi adam ya
Gote bala sampiyon oldu 50 sene dinleriz bok gibi de hoca
Sergen Yalçın: "Ben bu Manchester City'de rahat oynarım. Ben bu Bernardo Silva'dan çok daha iyi oyuncuydum. Kendimle kıyaslayamıyorum."
Yine alakasız bir kurgu fikri.Bence hata degil bilerek DC (fb)'den Marvel (GS)'ye transfer oluyor editi yapilmis.