Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkna olan taraf biziz üstad :ROFLMAO: Mali şartlarını kabul etmişiz lakin kendisi sıcak değil benim anladığım Türkiye'ye. Yani zaten rahatlıkla top 5 yapabilecek bir oyuncu, anlaşılır bir durum.
Erden Timur bayadır görüşüyormuş belli aşamaya gelmiştir bana kalırsa oyuncu tarafı iknaya yakındır.

Ertan kolay kolay isim vermezdi çünkü görüşmeleri etkileyebileceğini düşünüp zarar verir diye söylemezdi muhtemelen bitmeye yakındır.

Fofanayı ikna edememişiz gelmeye Rabiot'u nasıl ikna edeceğiz? Büyük düşünmek iyidir ama geçen sene de burda konuştuğumuzu hatırlıyorum Rabiot'u olmayacak bir iş. Gerçekçi hedefler peşinde koşmak lazım.

Burhancan,nevzat ve diğerleri bu kadar yaygara kopardılarsa gelme ihtimali yüksektir rabiotun

Beşiktaş Rafa'ya 10 m euro imza + 6 m euro maaş veriyor şu şartlarda Rabiot alınsa itiraz eden olmaz diye tahmin ediyorum.

Sacha Boey kiralık gelebilir demiş nefret diyorum şu tarz haberlerden.

Kimi yüksek maliyetle ya da daha iyi bir kulübe göndersek bir sene geçmeden geri alabiliriz haberi yapıyorlar.

Ya biraz vedalaşın şu adamlarla Ndiaye’de de aynısı oldu Bruma’da da.

Hep aynı isimler hep.
O haber değil de kendi yorumu gibi yeni TD'leri Boey'i tutan biri Tuchel kalsaydı Boey ayrılma ihtimali yüksekti ama Kompany Boey'i tutan ve oynatacak biri o yüzden Boey kiralama falan yalan işler.

Muslera
Doeu - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Rabiot
Oğuz - Mertens - Barış
Icardi​

eyüp yıldız "ben rabiot demiştim diye sansürleniyorum" falan mı demiş :D :D

Alın artık şu 8 ve 2 numaraları.
Son 2-3 günde 30 isim okudum. 50’ye çıkar artık haftasonuna kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt