Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot'un arkasını kim toplayacak.Torreira en son isyan bayrağını çeker.

Uyumsuz bir adam, napacağı belli olmaz. Tutarsa müthiş iş olur, sıkıntı çıkarırsa Zaha ile ilgili edilen şikayetlerden çok daha fazlası olur.
Gelse ve tutsa bile sürekli sorunlu yıldız haberlerini görür gibiyim. Icardi kadar iyi karakter çıkma ihtimali çok yok gibi

Adamı Real, Liverpool falan herkes istiyor, bize gelmeye ikna eden büyük iş başarır ama sanmıyorum. Bir de 2 yıl üstü kontrat kesinlikle verilmemeli.
Yani tek avantajımız verebileceğimiz yıllık ücret ve imza parası. Ama işte ikna edilebilecek mi, orası çok zor gerçekten amirim...

Her neyse bu hafta isimli bi transfer olabilir bence,tam zamanındayiz cunku

Saçı sarı birisi xd Ama Rabiot değil resimdeki kesin. :ROFLMAO:
ya oda değil - bezik bezik fotoşopluyor zaten bilinmesin diye..

o forma rengi bitek portekiz deplasman milli takımında aklımda kalmış - öyle bir yeşil başka bilmiyorum.

utanmasam hakem transfer ettik dicem he.

Rabiot'u transfer etmek icin annesini ikna etmen lazim bu cocugun kariyerinde kucuklugunden beri annesi kararlari veriyor. Onceden nur yuzlu Erden Timur vardi kadin ruhundan anlayan o gitti tek basina Wanda'yi ikna edebildi ama o bile bu kadini ikna edemedi yanlis bilmiyorsam, suan ki yonetimde kim ikna edecek Veronique Rabiot'u?

Ekli dosyayı görüntüle 250445

Ekli dosyayı görüntüle 250446

Ekli dosyayı görüntüle 250447

Ekli dosyayı görüntüle 250448

Ekli dosyayı görüntüle 250449

Fransa milli takımının oyuncusuna Bilal Kısa muamelesi yapılıyor. Gözlerime inanamıyorum.

Ali koç hemen getirir Arabistan maaşını ver yarın uçağa biner önemli olan makul rakamlara turkiyeye getirmek
Zor görüyorum dostum. Fransa millinin as oyuncusu. Hala üst segment transfer yapabilir yaşta. Sadece paraya bakmaz tahminim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt