- 1 Eylül 2009
- 3.836
- 1.576
- 1.723
Kafaya gerek yok o iş Icardi'de olur o indirir Batshuayi çakar.
Gozlemimi paylastim, bence de kafa İcardi varken cok ihtiyaç yok.
Ya Bats gibi bi adam alacaktik ya da tam bir pivot. Hakkimizda hayirlisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafaya gerek yok o iş Icardi'de olur o indirir Batshuayi çakar.
Yani zaten pasaportu yetiyor mutlaka talibi çok olur ama benim gönlüm daha genç daha potansiyeli daha mücadele ruhu yüksek aidiyeti yüksek oyuncudan yanayım maliyetide çok yüksek olur rabiot için bu kadar yükün altına asla girmem şahsi fikrimZor görüyorum dostum. Fransa millinin as oyuncusu. Hala üst segment transfer yapabilir yaşta. Sadece paraya bakmaz tahminim
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Thuram > Juventus
Rabiot > Galatasaray mı olacak acaba...
TS çok gariban durmuş öyleTorreira - Rabiot
Mertens
Hojbjerg - Fred
Szymanski
Musrati - Transfer
Rafa Silva
Lundstram - Ozan
Bardhi
Gerçekçi bakarsak 4'ncü olmaları bile başarı olur ama yerli teknik adam faktörüyle belki sürpriz yaparlar.TS çok gariban durmuş öyle![]()
rabiot'un anasını ikna edeceğiz diye kadına para dökeceğimize khepren'e dökelim o parayı araya girip
öyle bir hava verdinizki kheprem rabiot'un annesinden daha kolay ikna olur gibi geliyor şu an.
dalga geçiyorum yav - imkanszı trasnfer o .Juventus ile rekabet edecek paramiz ve ligimiz olsa dokeriz de, Juve’nin 30 verdigi yerde bizim 40 vermemiz lazim, biz 20 bile zor cikariz.
Vasat bir kulüp yakköy den batshuayip in resmini kaldiriyolar![]()

emoji olmadan mı yazmış ????Ali Naci Küçük: “Galatasaray, Rabiot için temaslarını sıklaştırdı, yoğun bir pres var. Sıcak gelişmeler yaşanabilir.”
Rabio h.oJuventus, Khéphren Thuram'ı Renklerine Bağladı!
Juventus kulübü, Nice forması giyen Khéphren Thuram'ı 20 M€ + bonus karşılığında kadrosuna kattı.www.gscimbom.com.tr
Gedsona ne oldu tjkda satamadılar oynarTorreira - Rabiot
Mertens
Hojbjerg - Fred
Szymanski
Musrati - Transfer
Rafa Silva
Lundstram - Ozan
Bardhi
Zenit'e satıyorlar.Gedsona ne oldu tjkda satamadılar oynar