Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baydı artık bu dursun denen herifi savunucaz diye atılan taklalar
burda aynı fikirdeyim ... tutarlı , kendinden emin adımlar atan bir yönetim yok. florya dışında başka şey görmüyorlar gibi. (sportif aş kısmını hariç tutuyorum - herkimse onlar hierarşi olarak - o bile net açıklanmadı daha)

Oğuza yanıp tutuşan birkaç kişi var olmasada olur bence, kanat eksiğimiz yok , Yunusta var
Bana göre de olmasa olur. Ben olayı anlatmaya çalışıyorum. Oyuncu oynamak istemiyorsa takımda tutamazsın. Ayrıca %50 az bir pay değil. Kafadan zaten 5 6 milyon bonservis yapıyor bu...

2.5 la 3.5 arasında dağlar kadar fark var yani he,aynen çok şey değişti pardon farketmemişim

Ya westerlonun başkanı isterse babam olsun banane kimdir ne kadar gslidir,sponsordur

Şimdi murat özkaya lan enayiler bende size çok sponsor oldum şu barışı 3m euroya bi sarın dese saracakmısın

Ahmetcan 2 maça çıktı şl ml hiç yok 10 a gitti
Ozan şlde 2 maça çıktı 10+ya gitti
Bjkli emirhan 3 maça çıktı 10 dk oynadı 5 milyona gitti

Ne emininden ne 2.5-3.5 milyonundan bahsediyorsun sen
%50 pay var onu neden yok sayıyorsun. Sana göre Emin piyasası ne? Bana göre 7 milyon o yüzden 3.5-4+%50 makul olur dedim kullanmayacaksan oyuncuyu. Biz oyuncuya süre verdik mi? Verecek miyiz?

Muslera
Bisakka Nelsson Sanchez Köhn
Torreira McTominay
Ziyech Dybala Barış
İcardi

Yapsınlar kimi satıyorlarsa, satsınlar !​

Oynatmadigin adam çürüyüp gideceğine para kazandırıp gidiyor. Çok delikanliysaniz Emine de sövün o zaman yıllarca alt yapısında forma giymiş takım için ben daha fazla kazandırmak istiyorum diyememiş mi? Herkes Ozan kabak değil bunu da unutmayın
Kerem de kalırsa oynamayacak

Napıcaz yani çürüyüp gitmesin diye 2.5 milyona satacakmıyız

Gitmek istiyosa getirsin ortalama 8-10 defolsun gitsin

Oynatmadigin adam çürüyüp gideceğine para kazandırıp gidiyor. Çok delikanliysaniz Emine de sövün o zaman yıllarca alt yapısında forma giymiş takım için ben daha fazla kazandırmak istiyorum diyememiş mi? Herkes Ozan kabak değil bunu da unutmayın
Hocam 2,5 milyona çok mu ihtiyacımız var, öldük mü bittik mi, madem hain bi tip süründür kadro dışı bırak, bide niye çürücekmiş Barış Alper daha 2-3 ay önce takasta gitcekti, ama naptı savaştı kkazandı. Zahayı, Keremi Ziyechi Teteyi kesti. O diyemezmiydi bunlar varken ben nasıl oynicam salın beni diye

Transfer konusunda beklentiye girmemek gerektiğini net gösterdi hiç transfer yapmaya gerek yok Bankalar Birliğinden çıksınlar başkanı yiyelim Erden Timur'u getirelim.

Biz neden genç oynatmiyoruz biraz da hocaya onu sormak lazım. Madem Emine bu kadar güveniyorsunuz neden gittik yabancıya milyonlari gömdük tutardik kadroda o paraya orta saha alır gecerdik ne güzel geçen sene. Genç oynatmiyoruz ki biz alt yapidan kim çıktı en son direk takıma monte edildi? Hatırlamıyorum bile

%50 pay var onu neden yok sayıyorsun. Sana göre Emin piyasası ne? Bana göre 7 milyon o yüzden 3.5-4+%50 makul olur dedim kullanmayacaksan oyuncuyu. Biz oyuncuya süre verdik mi? Verecek miyiz?
Sonraki satışın min 8-10 olacağına emin misin

Sen piyasa diye bir şey duydun mu hiç

Süre bulamayacak diye sakız parasına oyuncu mu verilir yahu hele de bonservisli

Bana göre de olmasa olur. Ben olayı anlatmaya çalışıyorum. Oyuncu oynamak istemiyorsa takımda tutamazsın. Ayrıca %50 az bir pay değil. Kafadan zaten 5 6 milyon bonservis yapıyor bu...
Gayette tutarsın, sözleşme denen birşey var , transferlerde oyuncu ve menejer sözleşmesini tamamladığında söz sahibi olur oynayıp oynamama konusunda

Niye o kadar adam ligde onkadar performans göstermiş milli takıma kadar çıkmış.atak oyuncusu ki atak oyuncuları defans oyuncularından daha pahalıdır...

Yok örnekler saçma değil. Oğuz Alanya ya tepkisini koysun diye bir sürü mesaj atıldı burada. Oyuncu köle mi denildi. Şimdi ise gitmek isteyen bir oyuncu için kalacak burada köpek gibi oynayacak deniliyor. Tezatlık burada.
emin'e geçen sene 7.5 teklif geldi, ederi 2.5 veya 4 değil, gitmek istiyor diye kabul edemeyiz teklifi

bizim ne düşündüğümüz önemli değil, oğuzun kulübü adamı veriyor mu adam gitmek istiyor diye 3 kuruşa?

zamanında denayeri gedsonu onyekuruyu köpek gibi tutmadılar mı takımlarında?

tezatlık falan yok, buradan dursun övecek bir şey çıkaramazsın

ya oğuz kim
1 senelik topçu şimdiye kadar millisi bile yoktu

emin adım adım geldi buralara
Ya Okan harbiden ben durumu anlatmak için örnek veriyorum. Başlarım oğuz a da. Defans oyuncularının ederi belli zaten % 50 pay ile zaten bonservisi 5 6 milyona çıkarıyorsun. Adam oynamak istemiyor yedek olarak takımda. Ne yapacaksın gönülsüz skşin mahsulü ne olur bilmiyor musun? Marcao yu 12 ye ancak gönderebildik İspanya ya... 9.5 a davinson geldi. Neredeyse aynı fiyat diyeceksin adama...

Oyuncu oynamak istemiyorsa takımda tutamazsın.

aynen 2 senedir gitmek istiyor tuttuk 2 senedir de kare asında takımın :asd:

1719872828303.webp

Hocam 2,5 milyona çok mu ihtiyacımız var, öldük mü bittik mi, madem hain bi tip süründür kadro dışı bırak, bide niye çürücekmiş Barış Alper daha 2-3 ay önce takasta gitcekti, ama naptı savaştı kkazandı. Zahayı, Keremi Ziyechi Teteyi kesti. O diyemezmiydi bunlar varken ben nasıl oynicam salın beni diye
Herkes aynı kafada değil hocam malesef. 4m deniliyor. 4m+ %50 yine az gibi görünse de bence okeydir. Belçika ligi de öyle çok kistas bir lig değil bana göre. Orda leblebi gibi atan samatta burda madara oldu gitti. Her oyuncu işte kalayım demiyor. İcerde ne döndü etti de bilmiyoruz. Belki de Davinson sonrası hocaya ve takıma küstü. Daha kamp başlamadan olmuş olması bana bunu dedirtiyor açıkçası. Yoksa acelesi mi var biraz kampta parliyim ben hocama kendimi göstereyim geçen sene iyiydim o ds görsün de cekebilirdi. Menajeri de aklını çalmış olabilir

Transfer konusunda beklentiye girmemek gerektiğini net gösterdi hiç transfer yapmaya gerek yok Bankalar Birliğinden çıksınlar başkanı yiyelim Erden Timur'u getirelim.
bu zaten yaşanacak eğer erden timur'un o hedefi varsa.

önemli olan o zaman geldğinde kurulmasında yardım ettiği süreci ne halde bulacak handikapı var şu an.

Twitter'da da erişim problemi yaşanıyor herhalde uzun bir süre kapansa buna en çok sevinecek olan Dursun Özbek olur.

Takımda adam bırakmaz Bankalar Birliği için Icardi'yi bile satar.

napacak adam kariyerini mi bitirecek?

bu sözleşmeler boşuna mı imzalanıyor, oyuncu şeyinin keyfine göre takımdan ayrılabilecekse?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt