Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin onlbero olmazsa stoperde sırıtacak defoları var,lakin evet iyi bi stoper olacak.ama en potansiyelli stoperimiz o degil,eren pasahan.onun üzerinde durmak lazim

Ya bırakın arkadaş. Kerem işte en basit örnek. Adam kaçmak istiyor bu baskıda sürekli anasına avradına sövülmesinden. Zahaya falan sövülmedi ona sövüldü her maç. Şimdi bile saha kalsın kerem gitsin diyoruz. Emin de de aynısı olacak. Bakın göreceksiniz apo da da Kaan da da aynısı olacak. Berkan da yaşadı bunu. Gelecek sene de yaşayacak. Barış 1-2 maç scsın barış da aynı şekilde olur...
Zahaya nasıl sövülmüyor yav herifin sinirlenip cevap verdigi en az 3 post bile var laf edilmiyor değil , gereksiz laf ediliyor.

Bizde isteriz her oyuncudan cift hane para kazanalım ama öyle bir dünya yok. Sözleşmesi olan her adam köle değildir. Sen gidersin satmıyorum dersin senin kariyerini bitiricem dersin o adam gidip antremanda en iyi adamına çift dalıp sakatlasa ne dicen mesela? Sözleşme var diye köle muamelesi cekemeyiz kimseye.

bedavaya verip %80 pay alsaydık yaw o zaman

ne bu saçma sapan varsayımlar öyle olursa böyle olursa

ha bu teklif bu sezonu oynamadan önceydi bu arada onu da unutmayalım
Varsayım mı şimdi bu? Basit bir matematik sorusu. Bonservisin yarısı 4 milyon ise tamamı kaç paradır?

Ya bırakın arkadaş. Kerem işte en basit örnek. Adam kaçmak istiyor bu baskıda sürekli anasına avradına sövülmesinden. Zahaya falan sövülmedi ona sövüldü her maç. Şimdi bile saha kalsın kerem gitsin diyoruz. Emin de de aynısı olacak. Bakın göreceksiniz apo da da Kaan da da aynısı olacak. Berkan da yaşadı bunu. Gelecek sene de yaşayacak. Barış 1-2 maç scsın barış da aynı şekilde olur...
Ben senin dediklerini demişim bana ne kiziyon hocam 😂

Zahaya nasıl sövülmüyor yav herifin sinirlenip cevap verdigi en az 3 post bile var laf edilmiyor değil , gereksiz laf ediliyor.
Valla buradaki birçok kişi bu sene kalırsa müthiş oynayacak diyor. Ona istinaden söyledim.

Cok yanlis bi satis degil, oradan 10 m€ altinda satilmayacagina göre. 20m€ satildi diyelim yüzde 50si yani 10m€ senin oluyor. Bizde oynasa o piyasayi yapamaz sira gelmez cünkü. 4 m€ da kasaya giriyor. Potensiyel olarak bende kalmasini isterdim ama yangin yapmaya gerek yok. Hani herkes baskana saldiriyor ama burada karari hoca veriyor, vardir bir bildigi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt