- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Emin onlbero olmazsa stoperde sırıtacak defoları var,lakin evet iyi bi stoper olacak.ama en potansiyelli stoperimiz o degil,eren pasahan.onun üzerinde durmak lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav gitsin kurtarsın kendini,bizde eren pasahani kazanalım kupa maçlarındaEmin 4'e gittiyse yangın işini abartı görüyorum.
Eee 3-4 sezon full oynamış ya...bedavaya verip %80 pay alsaydık yaw o zaman
ne bu saçma sapan varsayımlar öyle olursa böyle olursa
ha bu teklif bu sezonu oynamadan önceydi bu arada onu da unutmayalım
Zahaya nasıl sövülmüyor yav herifin sinirlenip cevap verdigi en az 3 post bile var laf edilmiyor değil , gereksiz laf ediliyor.Ya bırakın arkadaş. Kerem işte en basit örnek. Adam kaçmak istiyor bu baskıda sürekli anasına avradına sövülmesinden. Zahaya falan sövülmedi ona sövüldü her maç. Şimdi bile saha kalsın kerem gitsin diyoruz. Emin de de aynısı olacak. Bakın göreceksiniz apo da da Kaan da da aynısı olacak. Berkan da yaşadı bunu. Gelecek sene de yaşayacak. Barış 1-2 maç scsın barış da aynı şekilde olur...
Varsayım mı şimdi bu? Basit bir matematik sorusu. Bonservisin yarısı 4 milyon ise tamamı kaç paradır?bedavaya verip %80 pay alsaydık yaw o zaman
ne bu saçma sapan varsayımlar öyle olursa böyle olursa
ha bu teklif bu sezonu oynamadan önceydi bu arada onu da unutmayalım
boluda 2 sezon oynadı sandım 1.5muş, westerlo da 1 sezonEee 3-4 sezon full oynamış ya...
O insanoğluda kimdir sergYav gitsin kurtarsın kendini,bizde erencan pasahani kazanalım kupa maçlarında
Ben senin dediklerini demişim bana ne kiziyon hocamYa bırakın arkadaş. Kerem işte en basit örnek. Adam kaçmak istiyor bu baskıda sürekli anasına avradına sövülmesinden. Zahaya falan sövülmedi ona sövüldü her maç. Şimdi bile saha kalsın kerem gitsin diyoruz. Emin de de aynısı olacak. Bakın göreceksiniz apo da da Kaan da da aynısı olacak. Berkan da yaşadı bunu. Gelecek sene de yaşayacak. Barış 1-2 maç scsın barış da aynı şekilde olur...
Valla buradaki birçok kişi bu sene kalırsa müthiş oynayacak diyor. Ona istinaden söyledim.Zahaya nasıl sövülmüyor yav herifin sinirlenip cevap verdigi en az 3 post bile var laf edilmiyor değil , gereksiz laf ediliyor.
O altyapıda son dönemde cikan en iyisi,10 numarayken stopere çektiler.matadan forma isteyen çocuk.top oyuna sokma ve agresiflik,zamanlama hersey iyiO insanoğluda kimdir serg
Sana kızmıyorum ki beğendim hatta. Ya bırakın derken de fazla uzattık anlamında söyledim.Ben senin dediklerini demişim bana ne kiziyon hocam![]()
levent abi benden pas bu kadar saçmalığa dayanamicam artıkVarsayım mı şimdi bu? Basit bir matematik sorusu. Bonservisin yarısı 4 milyon ise tamamı kaç paradır?
Mesele 3,5 değil üstad, takımda net 4 stoper olmalı, 3 stoperede teklifler olduğu tee ara transferden beri söyleniyor, Sevilla marcao önerip duruyor ve başkan Dursun, buda aklında dursunEmin 4'e gittiyse yangın işini abartı görüyorum.