- 23 Temmuz 2011
- 75.562
- 51.089
- 4.693
4+ Sonraki satıştan %50 pay uygundur.Emin 4'e gittiyse yangın işini abartı görüyorum.
oynatmıyoruz zaten, kalsa da 4. stoper olacak belli ki
yolunu açmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4+ Sonraki satıştan %50 pay uygundur.Emin 4'e gittiyse yangın işini abartı görüyorum.
Emin netleşirse öyle olacak zatenAtalanta yerinde olsam Zaniolo için 10 m euro + %50 pay teklif ederdim bizimkiler böyle pay may duydumu heyecana kapılıp kabul ederlerdi.
Atalanta yerinde olsam Zaniolo için 10 m euro + %50 pay teklif ederdim.
Zaniolo kalırsa oynatmayacak mısın? Emin'in sence piyasası nedir? Emin bizde oynayacak mı veya kalırsa değerini arttırma ihtimali var mı?Atalanta yerinde olsam Zaniolo için 10 m euro + %50 pay teklif ederdim bizimkiler böyle pay may duydumu heyecana kapılıp kabul ederlerdi.
Bonuslu, paylı sözleşme duyunca dayanamıyorlar.
Kaan davinson nelsson apo yeterli bence 4 stoper olarak kimse gitmedigi takdirde. Emin burada 5.oluyordu bence okan hocanın gözunde kaandan gerideydi mesela. Bunlardan apo , nels,sanchez gitse bile emin oynamayacaktı stoper alınırdi zaten o yuzden 4+ %50 yi normal goruyorum.Mesele 3,5 değil üstad, takımda net 4 stoper olmalı, 3 stoperede teklifler olduğu tee ara transferden beri söyleniyor, Sevilla marcao önerip duruyor ve başkan Dursun, buda aklında dursun![]()
Yahu saçmalık değil. Sakin ol ve mantık aramaya çalış sadece. Verdiğim örnekler saçma geliyor sana da sinirden ve biraz ön yargıdan.levent abi benden pas bu kadar saçmalığa dayanamicam artık
Yav abi inan,eminin gitmesi kendi yararına.ve en iyisi de değil emin,altyapıdan çıkan.ereni izlersek hazırlık maçlarında konusuruz hakkindaNellson yada Sanchez satışının alt yapısı olmasın lan bu tamam taraftar istedi ucuza bırakmıyoruz şartı 1. yedek olmak gibisinden yoksa 4 milyon veriyorlarsa da iyi para. Senin menajer ağın yok çakamıyorsun ama millet bir şekilde kara para olur başka bir şey olur kulübe sokuyor o bağ bir şekilde aracılarala da olsa kuruluyor. Bir bakmışsın 15e başka takıma satılmış.
Satamıyoruz işte adam kabul edelim. 4+%50 iyi para iyi. Güzel para. Hiç oynatmadığın adamdan en kötü 8 milyon euro değerleme almış oluyor.
Ahmetcan vs ile de aynı hesaba geliyor işte.
Eğer o takıma Emin gitmeseydi muhtemelen küme düşeceklerdi neredeyse Emin'in üstün performansı sayesinde kümede kaldılar istatistik olarakta bunu gösteriyor ki tekrardan bu kadar istiyorlarsa sorgulamak lazım demek ki bir ışık görmüşler 2.5 m euro şu devirde sudan ucuz Ndombele'ye 3.5 m euro parayı boşa verdik.Zaniolo kalırsa oynatmayacak mısın? Emin'in sence piyasası nedir? Emin bizde oynayacak mı veya kalırsa değerini arttırma ihtimali var mı?
Westwerlo kime kaça satış yapmış ?Yüksek pay ile oyuncu satışları bir çok defa oluyor. Benfica Gedson'un %50 bonservisini niye 6 milyona sattı bu kötü bir anlaşma mı? Kullanmayacaksan oyuncuyu ama bir potansiyel olabilir diyorsan kulübende oturup değer kaybetmesindense bu tarz sonraki satıştan yüksek pay koyduğun şekilde satarsın. 2.5+%50 pay ise kötü anlaşma çünkü Emin'in bana göre mevcut değeri 7 milyon ama 4+%50 ise makul bir anlaşma. Bir sürü makul bulan kişi de var.
%50 pay hesaba konulmuyor nedense? 4+ %50 makul, 2.5+%50 kötü anlaşma deyince yükleniyorlar. Hayır aynı adamlar Yasin Özcan'a 6 istendi de diyor. Yasin Özcan 18 yaşında 2 senedir ligde ful oynuyor, sol ayaklı ve sol bekte oynayabiliyor.Nellson yada Sanchez satışının alt yapısı olmasın lan bu tamam taraftar istedi ucuza bırakmıyoruz şartı 1. yedek olmak gibisinden yoksa 4 milyon veriyorlarsa da iyi para. Senin menajer ağın yok çakamıyorsun ama millet bir şekilde kara para olur başka bir şey olur kulübe sokuyor o bağ bir şekilde aracılarala da olsa kuruluyor. Bir bakmışsın 15e başka takıma satılmış.
Satamıyoruz işte adam kabul edelim. 4+%50 iyi para iyi. Güzel para. Hiç oynatmadığın adamdan en kötü 8 milyon euro değerleme almış oluyor.
Ahmetcan vs ile de aynı hesaba geliyor işte.
Onu demiyorum bende ümitliyim evet ama mesele sövmekse taraftarın git burdanı vs zahaya da yapıliyor bu yapilmiyor degil sinirlenip cevap bile verdi herif kaç kez.Valla buradaki birçok kişi bu sene kalırsa müthiş oynayacak diyor. Ona istinaden söyledim.