Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aynı düşünüyorum

peşinattan ziyade emin'e "madem oynamak istiyorsun" diyerekten

Alanaya'ya baba al Emini ver Oğuzu - satıştada öncelik GS dedir maddesi koyalım. Hayırlı olsun diyelim.

şu yapılamazmıydı mesela (Emin alıştığı westerloo 'yu inada bağlamış olabilirde - derdi oynmaksa al sana fırsat) - ben Emin kapsamında Galatasaray'a aidat duymuyor gibide geliyor.

Emin Bayram'i nerede izlediniz de böyle bir yangin cikti pek anlam veremedim acikcasi :D

Asıl siz turnuva bittikten sonra görün

15 sayfa emin bayram yangini yapilmis emin bayram komik komik calim yiyen topcu degil miydi 4m + yuzde 50 mis gibi ne bu tantana
geçen seneden beri gitmektesne rotasyonda ciddi süre alarak kadroda kendi yerini kazanmalıydı olarak bakıyorum

mesela ujfaluji yanına semih çıkarmıştık - belli süre iyiydi sonra berbat hale geldi ayrıda... örnek mantık diye diyorum.

ama geçen sezon özellikle davinsonu alınca adamda ben 40 dk sadece kupa maçında istememiş - haksızda diyemem.

Ali Turap / eyüp yıldız / efe akman (hamzada var ama kontrat yapmadık onla ) / baran falan ciddi süreler alamadılar - hiç takımdaki 11den deneyim alamıyorlar gibi geliyor bana.

konu emin'den ziyade altyapıdan oyuncu çıkmıyor - GS yi bırakıyor benim sıkıntım.

Emin Belçika ligindeki çoğu maçta 7 üstü ortalama puanla oynamış, yaşı 21.

Alan takım Belçika takımı, neyi küçümsüyoruz burada tam olarak?

O ligde her maç iyi oynayan 21 yaşındaki oyuncu başka lige gidecek olsa kaça gidiyor?
bi de dalga geçmeye falan çalışıyorlar yaw şaka gibi.

geçen sene istisnasız herkes 7-8 civarı teklifler var diyordu, üstüne çok iyi sezon geçirdi ve fiyatı 2.5 mu oldu bu mudur yani?

Emin Bayram'i nerede izlediniz de böyle bir yangin cikti pek anlam veremedim acikcasi :D
Küme düşen Pendikspor Erencan için 10 m eur , Kasımpaşa Yasin Özcan için 7 m eur , Alanyaspor Oğuz Aydın için 6 m eur , Emin Bayram'ın %50 sini 2.5 m eur veriyor , bizim yönetim kurulu etkisiz eleman mı değil mi göreceğiz.

Emin Bayram kiralik olarak ayrılmasına rağmen Belçika liğinin en başarılı stoperlerinin arasına girdi ve sen hala oyuncunun önüne doğru düzgün plan koyamadin. Şimdi de yalnızca 2.5m eur bonservis bedeliye satmaya çalışıyorsun. Bu düpedüz vizyonsuzluk başka birşey değil.

Emin Bayram 2 buçuğa giderse Dursun Özbek ve İbrahim Hatipoğlu’na küserim

50% icin 2,5 veriliyorsa sonraki satistan 50% pay olacaksa gayet iyi bence. Zaten Türkiye kupasi maclari disinda oynatmayacagimiz bir oyuncu icin bu kadar vakit kaybetmek sacma.

Orada gelisir 10+ transfer yaparsa ne güzel iste.

Yahu yayın niye açıyor o zaman bilgisi yoksa, öncesinde haberlerimiz var diyip milleti toplamasını biliyor...
e koyun gibi insan çok hocam

aynı şeylerin tekrarına 10k geliyor izliyor - 180 bin abone var. Cepler doluyor sonuçta.ki en azından Haluklar belli bi spor medyasındaki mecralardan buraya geldi

kendini bir halt sanıp kanal açanlardan değiller. bir nebze o yüzden bir şey diyorsa yönetimle istişaresi vardır diyerekten dinliyorum.

Yönetim malesef oyuncularını pazarlama konusunda çok yetersiz. Bu sorun geçmiş yönetimler de vardı. Erden Timur vizyonuna ihtiyacımız var.

Emin işinde başka bir muhabbet var ya çok belli ..2.5 falan nedir abicigim komik rakamlar ..Başkanları bize destek mi oldu ne yaoti çözemedim

Belçika Ligi bizim ligden daha kötü değil ve çok daha göz önünde olan yani pazarı olan bir lig.

Geçen sezon bir çok maç maçın oyuncusu seçilip ortalama 7 ve üstü rating ile oynamış alt yapı kontenjanı için değeri olan oyuncu da pazarlık etmeden 2.5 kabul edilemez.

Gitmek istiyorsa da 5.5 + %25 Satış Payı olmalı.

Emin'in kendisi gitmek istedigi icin oldu bu transfer galiba? Yoksa satmak gercekten aptallik cünkü elde yerli stoper yok. Bize lazim böyle adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt