Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika Ligi bizim ligden daha kötü değil ve çok daha göz önünde olan yani pazarı olan bir lig.

Geçen sezon bir çok maç maçın oyuncusu seçilip ortalama 7 ve üstü rating ile oynamış alt yapı kontenjanı için değeri olan oyuncu da pazarlık etmeden 2.5 kabul edilemez.

Gitmek istiyorsa da 5.5 + %25 Satış Payı olmalı.
4+%50 diyolar ona da kabulsun o zaman hocam ?

Kenan’ın bir bok olmayacağını anladılar tabi. Bu çocuk Emre Mor vakası olur. Bencil ve oyun aklı sıfır. Dönüşür mü? Bu şekilde zor..

1719905519277.webp

forumda da fazlaca paul merson var

Anladigim kadariyla bizim Doue icin Leipzig devreye girmis öbür Doue de Bayerne gidecekmis. Abi-Kardes Almanya yapmalari daha muhtemel bence. Her sey para degil
rennes açısıdınan olay para ticarette oyuncuyu bilemedim.
Boey'in bi alosuna bakar ya "git seni baştacı yaparlar" muhabbetide olabilir.

ulan ! dolandırıcıya denk geldim

GS den arıyorum imzalı forma satışımız başladı diye arıyorlar - smart olayından HARLI CAFE diye numara cıktı - "daha inandırıcı olmanız lazım - dingiller sizi" dedim kapatırken herif "doğrudur efendim" falan diyordu ...

dikkat edin derim.

ulan ! dolandırıcıya denk geldim

GS den arıyorum imzalı forma satışımız başladı diye arıyorlar - smart olayından HARLI CAFE diye numara cıktı - "daha inandırıcı olmanız lazım - dingiller sizi" dedim kapatırken herif "doğrudur efendim" falan diyordu ...

dikkat edin derim.
Sonu 1905 ise muhtemelen dolandırıcı değildir. Kulübümüze boşuna sövmüş olabilirsin:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt