Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samardzic bize uymaz ki bir de bons verebilecek gücümüz yok

ekonomik olarak bizim gücümüz yoksa hic bi kulüp bi halt yapamaz o zman

pansiyoncu para harcamaga korkmasa gayet tabii para ziyadesiyne mevcut

2 sezon üst üste samp luk gelmis,kombine loca en cok sen satmısın,en cok forma satmısın (750 bin),6 ay evvel turk futbol tarihinin en buyuk satisi olmus,samp liginden buyuk meblag gelmis

kimse para yok flan demesin,gecsinler o zirvalari

Emin bayram muhabbeti yalandı makattan uydurdular haber olmayınca tepki çok oluncada Galatasaray taraftarının gücü oldu bu haberci kolpazanlara inanmayın derim ben

Belcikada izlemedim ama bizdeki Emin Bayram topla atom bombasi gibi oynuyordu

ekonomik olarak bizim gücümüz yoksa hic bi kulüp bi halt yapamaz o zman

pansiyoncu para harcamaga korkmasa gayet tabii para ziyadesiyne mevcut

2 sezon üst üste samp luk gelmis,kombine loca en cok sen satmısın,6 ay evvel turk futbol tarihinin en buyuk satisi olmus,samp liginden buyuk meblag gelmis

kimse para yok flan demesin,gecsinler o zirvalari
Bunu çok yazdım zaten mali yönden en rahat biz olmalıyız ama 2-8 harici kuruş bile harcayacak gibi durmuyor Dursun.

Hatta beke göre orta saha, orta sahaya göre bek bütçesi falan diyorlar. İki bölgeye de verebileceğin bütçenin maksimumu vereceksin ki 5. yıldız diye dolanıp durmanın bir anlamı olsun.

Çalımmı
yet yet.webp

Emin Bayram oynamak istiyorsa Westerloo veya bir tık daha üst düzey bir takımda bir sezon daha kiralık oynasın. Takım isterse gerçekten sattığımıza değecek bir opsiyon da konulabilir.

VEYA sözleşme yenileyelim ve kayda değer bir yükseltme yapalım maaşında. Serbest kalma maddesi de koyalım oraya bizi mutlu edecek, ondan sonra istediği takıma kiralayalım.

4. stoper olarak kalmasını ve kulübede paslanmasını ben de istemem. Eğer bu sezon elimizde 3 baba stoper olmaya devam edecekse düzenli oynaması adına gitmesi bence de hem Emin için hem bizim açımızdan mantıklı ama sözleşmesi devam eden bir oyuncu da "ben gidiyorum bana ne" diyemez. Ya gerçek ederini karşılayan, tatminkar bir teklif getirir ya da makul kiralık alternatiflerini değerlendirir.

Eğer "ben ille gitmek istiyorum" diyecek kadar kendine güveniyorsa bir sezon daha Westerloo'dan üst düzey bir Belçika kulübüne veya atıyorum İtalya liginde orta sıra takımına falan kiralık gidip oralarda kendini ispat etmeye de cesaret etsin. Merih Demiral'ın falan zamanında yaptığı gibi örneğin. Championship'e gitsin veya atıyorum. Orada kendini ispat ederse gayet 10m'a yakın teklifler getirir. Ya da oralarda iyi olursa belki biz seneye bir stoperimizi satar ve kendisini ilk 11'i zorlayacak 3. stoper olarak ana rotasyona dahil ederiz veya daha iyi bir teklif getirir, o zaman satarız. Eğer çok çalışır ve bizde iyi 1 sezon geçirirse zaten maaşına da zam olur, her şey olur...

Oyuncular elbette mal değil ama kontratların da bir anlamı var. Yoksa Oğuz Aydın'ı 2,5m'a biz alırdık. Makul bir planlama yapıp oyuncuları ikna etmek de futbol yönetiminin işi bu arada. Öyle bir yöneteceksin ki oyunculara köle gibi davranmadan kadroda tutma, kiralama, ederini bulduğunda da satma vs dengesini tutturacaksın. Emin Bayram gibi altyapıdan çıkmış, en büyük başarıları 3-5 maç GS'de oynamış ve sonra Westerloo'da 1 başarılı sezon geçirmiş olmak olan oyuncu seni "ille gidicem" diye sıkıştırıyorsa ve mutsuz oluyorsa yine beceriksiz sensindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt