- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Haluklari cehenneme kiralasak zebanileri de delirtirlerHaluklar akşam Zanyola 2 + 6 milyon zorunsuz opsiyonla kiralandı desin de yangın çıksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluklari cehenneme kiralasak zebanileri de delirtirlerHaluklar akşam Zanyola 2 + 6 milyon zorunsuz opsiyonla kiralandı desin de yangın çıksın.
Milli takımımızın tur atlamasına sevindin mi bebitomHaluklari cehenneme kiralasak zebanileri de delirtirler
Sıradan bisey gibiMilli takımımızın tur atlamasına sevindin mi bebitom
dostum ne olduMilli takımımızın tur atlamasına sevindin mi bebitom
Sıradan bisey gibi
Ben milli takımı her zmn desteklerim. kafa tasçı, savaşa gider gibi, mehter marşlarıyla desteklememiş olmam sana dokunuyor.dostum ne oldu
mıllı takımı destekler oldun
Dostum savaş Türkün dügünüdürBen milli takımı her zmn desteklerim. kafa tasçı, savaşa gider gibi, mehter marşlarıyla desteklememiş olmam sana dokunuyor.
ama sorun yok, öğrenirsin, öğretiriz.
Dostum savaş Türkün dügünüdür
futbol sana göre degil o haldeBenim değil.
Bu tür organizasyonlarda holiganlar gibi takılmak yerine keyif almayı tercih ediyorum
sana da öneririm kardeş
Adamlar almak istese fiyat yüksek olsa bile bir teklifte bulunur zaten. Bu oyuncunun yıldızlaşma ihtimali de vardı. O zaman neden bu kadar düşük bedel koyuyoruz sözleşmeye derdik. Sözleşmeye yüksek bedel konması yanlış birşey değil.Hayvan gibi satın alma bedeli koyuyoruz.Sonrada almadılar diye üzülüyoruz .Aston villa da 40 maç oynadı adamlar almadı.Birde transferden sonra totalde 32 milyon alacaz kerizleri kazıkşadık tadında dolanıyordu yöneticilerimiz.Yahu 5+12 yap adam alır zaten.Sen 2+17 yaparsan alması için çok iyi olması gerekir.
Herif aston villaya gittiğinde bizden Tibet’te ruhunu tamizlemiş buna da ihtiyacı varmış gibi anlattı.Yani hiç kafasında yoktuk bian önce kurtulalım bence hayal ötesi juvede İnter’de oynaması.Atalanta kendisine en uygun takım bu arada
Tamam da resmî olarak biz bu çocuğun sözleşmesini feshettik ve Ankaragücü ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Şimdi biz tekrar sözleşme mi imzalayacağız?Bizim taraftan her zamanki gibi bir açıklama yok sadece sakatlandığında geçmiş olsun tweet atmışlardı.
Fakat Ankaragücü tarafı kesin olarak almadıklarını açıkladılar. Satın alma opsiyonunu kullanmamışlar.
Doğal olarak bizim oyuncumuz durumunda. Sakatlıktan ötürü de bu transfer dönemi kimseye gönderemeyiz.
Bu başarı Mehmet Büyükekşinin tek aday olarak seçime girmeli Servet Yardımcı girmemeli.Spor bakanı federasyona herkese teşekkürler diye şovunu yaptı. S.Yardımcı naneyi yemiştir umarım.

O ne öyle çekirdek çitleyerek maç mı izlenir.Benim değil.
Bu tür organizasyonlarda holiganlar gibi takılmak yerine keyif almayı tercih ediyorum
sana da öneririm kardeş