Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.671
- 9.037
- 2.538
Şu nelson culluğunu gönderip merihi almayarak büyük hata ediyoruz
Hava hakimiyeti müthiş bişey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu nelson culluğunu gönderip merihi almayarak büyük hata ediyoruz
Hava hakimiyeti müthiş bişey
Nelsonculuk mu nelsonculluk mu, culluk ise ne demek böyle bir kelime var mı tdk da ? Ayrıca Nelson son 2 sene de şampiyonlukta çok ciddi payı var.
Adam gelmek istemiyor, muhtemelen kampa gelmeyecek ve biz gelmediği gün üzerinden ceza uygulayacağız (ya da gelirse huzursuzluk çıkarıp kadro dışı kalacak) bu sefer değeri daha da düşecek, 1 sene yedekte çürümesin diye daha kötü şartlara vermek zorunda kalacaksın.Kampa katilsin
Daha transfer döneminin basindayiz
Belki temmuz ayinin sonlarina dogru farkli teklifler gelebilir
Bu yüzden aceleci davranmayalim derim
Opsiyonlu kiralanmasinin bize hic bir faydasi yok bunu gecen sezon gördük
Merih mi dağıtıyorlarPayı yok demiyoruz ama davinson varken gerek yok.
Merih yerli statüsü ile bize lazım ayrıca bugün abdülkerim ile uyumu da çok iyiydi
yıllık 12 mılyon euro alan merihi nasıl alacaksın?Payı yok demiyoruz ama davinson varken gerek yok.
Merih yerli statüsü ile bize lazım ayrıca bugün abdülkerim ile uyumu da çok iyiydi
Tıpkı başkan gibi düşünüyorsun Kerem,Kaan hem 2 hem 8 oynayacakmış aynı anda. Transfere gerek yok bence...![]()
Herkes über yetenek olamaz , ama böyle gayretli oyuncuların hastasıyız3 kaan 3 barış olsa 10 sene üst üste şampiyon oluruz
hoca banlanırdı kesinHoca forumda üye olsa attığı eski mesajları alintilayip „ben demiştim“ tarzında burnu havada mesajlar atan itici bir üye olurdu muhtemelen
Belki de adım Dursun dur Kerem değil...Tıpkı başkan gibi düşünüyorsun Kerem,tebrik ederim
Recebi ve musapi banlardi hocaHoca forumda üye olsa attığı eski mesajları alintilayip „ben demiştim“ tarzında burnu havada mesajlar atan itici bir üye olurdu muhtemelen