Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.482
- 2.663
Vacban yerdiHoca forumda üye olsa attığı eski mesajları alintilayip „ben demiştim“ tarzında burnu havada mesajlar atan itici bir üye olurdu muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vacban yerdiHoca forumda üye olsa attığı eski mesajları alintilayip „ben demiştim“ tarzında burnu havada mesajlar atan itici bir üye olurdu muhtemelen
amaçsız fb maçı dışında beş kuruş katkısı yok boş yere vizyon adı altında kulüp tarihi rekorunu kırdık bonserviste şaka gibi. Erden Timur bazen kulüp ve ülke gerçeklerinden çok uzaklaşıyordu. 15m verip zaniolo deneyecek kulüp müyüz biz yav. Şimdi satmaya uğraşırsın işte böyle.zaniolo'yu hiç almayacaktık
belki mali anlamda totalde kayıpsız çıkacağımız bir transfer olur ama son kertede anlamsız bir hamleydi bizim için.
zaha'dazaniolo'yu hiç almayacaktık
belki mali anlamda totalde kayıpsız çıkacağımız bir transfer olur ama son kertede anlamsız bir hamleydi bizim için.
Ön numara yazısını okuduğuma eminim de yetişemedim sayfa yenilenmişti çoktan10 numara ne alaka daha orta saha alınmadı
kazma ve yavaş bir adam sadece sametten 1 yada yarım tik önde alttarafi yavdin kardeşlerini niye kovuyorsun olm.izmirliler kutlamaya cıkmıs
mültecilerı kovmaya nıye cıkmadınız
dursun ifşa oldu taşlayınBelki de adım Dursun dur Kerem değil...![]()
mültecileri içeri alanı kovmakla baslamazsan anlamı yok.izmirliler kutlamaya cıkmıs
mültecilerı kovmaya nıye cıkmadınız
evet o dazaha'da
Kaanin yerden sert paslarinda boşalıyorum resmeb3 kaan 3 barış olsa 10 sene üst üste şampiyon oluruz
Maç izlerken küfür etmeyen voleybol izlesin NaciMaçları izlerken bir ben gerilmeden izliyorum herhalde
merih parayı seçmeseydi hala oynadı serie a'da reis. samet'ten çok daha iyi topçuMerihte yine 1 macla samet gibi uçmuşkazma ve yavaş bir adam sadece sametten 1 yada yarım tik önde alttarafi yav
1 Marcao
2 Zaniolo
Boyle topcularin ardından teşekkür bile edilmemeli