Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo'yu seneye kiralayacağımız takım için araştırmalara başlayalım

reus / mertens rotasyonu sıkıntılı rotasyon ama yav 35 ve 38 yaş
bide reus son kontrat olur - para kazanacapın adam monte etmek lazım oraya bence, o iş eylüle kadar kovalanır muhtemelen.
Mertens babada yasa bakmayın. Adam ne kadar fazla maç oynarsam o kadar kendimi iyi ve güçlü hissediyorum diye demeci var. Minyon tipli adamlarda yaş sadece bir sayıdır. Bkz. Modric (torreira da böyle olacak)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens babada yasa bakmayın. Adam ne kadar fazla maç oynarsam o kadar kendimi iyi ve güçlü hissediyorum diye demeci var. Minyon tipli adamlarda yaş sadece bir sayıdır. Bkz. Modric (torreira da böyle olacak)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
modric bidliğin modricin %50 seviyesini zor görüyor bence son zamanlarda.

yoğun maç temposunu 38 yaş istesende çıkaramayabilir - Ronaldı bile fiziksel olarak ütopik adam , pili bitiyor.

bu zaten mertensin yeteneği değil sakatlık riski / yorgunluk gibi faktörler ve 1 sene sonra olmayacağından genç adamın adaptasyon sezonu olarak görürüm.

zaniolonun sözleşmeyi 2032ye kadar uzatıp her yıl kiralayalım

Zani icin ilk 11 mi sart acaba bu yüzde 65-70 icin yoksa her mac 5-10 dakika oynasa bile mi gecerligi oluyor? Ilk 11 sartsa simdiden seneye kime kiralik göndeririz diye düsunelim
Umarım açıklarlar bu sefer detaylı ilk 11 ise dediğin gibi ama haberde kolay gerçekleşebilecek diye yazan bir yer görmüştüm o yüzden ilk 11 olduğunu sanmıyorum ama belli bir dakika sınırı olabilir belki hani maçta en az 15 veya 20 dakika süre almış olmalı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt