Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.358
- 72.932
- 5.188
o kimBizde Rashica'nın yedeği olan topçu için iyi para vermişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kimBizde Rashica'nın yedeği olan topçu için iyi para vermişler.
Bu forumda da böyle yorumlar çoktu
Yarına çıkamayacağının garantisinin olmadığı bir dünyada seneyi düşünmezaniolo'yu seneye kiralayacağımız takım için araştırmalara başlayalım
ben de yaptım mı acaba diye bi bakayım varsa @Furkan Korkmaz kardeşime sildireyimBu forumda da böyle yorumlar çoktu
Hain
Aynı yorumu bu forumda da bulursun
Mertens babada yasa bakmayın. Adam ne kadar fazla maç oynarsam o kadar kendimi iyi ve güçlü hissediyorum diye demeci var. Minyon tipli adamlarda yaş sadece bir sayıdır. Bkz. Modric (torreira da böyle olacak)reus / mertens rotasyonu sıkıntılı rotasyon ama yav 35 ve 38 yaş
bide reus son kontrat olur - para kazanacapın adam monte etmek lazım oraya bence, o iş eylüle kadar kovalanır muhtemelen.
Bu yetersiz herifi almaya çalışan yönetim olursa istifa etsin rotasyon olsa bile kabul etmem gidin genç alın...
Bu yetersiz herifi almaya çalışan yönetim olursa istifa etsin rotasyon olsa bile kabul etmem gidin genç alın...
modric bidliğin modricin %50 seviyesini zor görüyor bence son zamanlarda.Mertens babada yasa bakmayın. Adam ne kadar fazla maç oynarsam o kadar kendimi iyi ve güçlü hissediyorum diye demeci var. Minyon tipli adamlarda yaş sadece bir sayıdır. Bkz. Modric (torreira da böyle olacak)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım açıklarlar bu sefer detaylı ilk 11 ise dediğin gibi ama haberde kolay gerçekleşebilecek diye yazan bir yer görmüştüm o yüzden ilk 11 olduğunu sanmıyorum ama belli bir dakika sınırı olabilir belki hani maçta en az 15 veya 20 dakika süre almış olmalı gibi.Zani icin ilk 11 mi sart acaba bu yüzde 65-70 icin yoksa her mac 5-10 dakika oynasa bile mi gecerligi oluyor? Ilk 11 sartsa simdiden seneye kime kiralik göndeririz diye düsunelim