Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani bu hafta ortasaha mevzusu hareketliydi?nevzat bey neredesiniz,ne oldu?6 temmuz sonrası mı?

Erden Timur: "Palace, Zaha'ya 10.8 milyon Euro maaş önermişti, oyuncu bize geldi. Çünkü artık şampiyon olmak istiyordu.

İmza dahil 7-8 milyon Euro'ya geliyor yıllığı Zaha'nın. Başka takımlardan daha yüksek teklif almasına rağmen 2 milyon daha düşük rakama bizi kabul etti."

Ndombele transferi bir fiyasko oldu evet. Ben belki biraz da olsa eski günlerine dönerse diye baktım ama büyük hayal kırıklığı.

Erden Timur: "Palace, Zaha'ya 10.8 milyon Euro maaş önermişti, oyuncu bize geldi. Çünkü artık şampiyon olmak istiyordu.

İmza dahil 7-8 milyon Euro'ya geliyor yıllığı Zaha'nın. Başka takımlardan daha yüksek teklif almasına rağmen 2 milyon daha düşük rakama bizi kabul etti."
o kadar alıyorsa gönderelim

İkisi de iyki gelmemiş.biri sezonun yarısında sakat,ve 15 milyon bonservis.digeri boş kale sevdalisi

Benim anlamadığım, limit gibi, finansal denge, bankalar birliği gibi kavramlara NEDEN SADECE BİZ dikkat ediyoruz?

Örneğin 0 geliri olan bjk devre arasında nasıl 25 m euro bonservis harcayabiliyor?

10 yıldır şamp olamamış, en son 2007'de CL oynamış fb, nasıl bu kavramlara takılmadan her sene maaş/bonservis deli gibi para harcayabiliyor?

Geçen sezon ki dönemde bonservisli oyuncu alamamamız bir çok fırsatı da bitirdi bizim adımıza.

Transfer döneminin bitimine 2 gün kala teklif yaptığı oyuncu ya fiyatlı olur ya da ıskarta.

Kulüpler iyi olan oyuncusunu asla satmıyor o dönemde artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt