Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.883
- 15.582
- 2.323
Olay bu işte ama olar mıDouerabiot
griezman
camara
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay bu işte ama olar mıDouerabiot
griezman
camara
![]()
Simdilik 3 u mümkün benceOlay bu işte ama olar mı
Selamlar rtaşSelamlar arkadaşlar.
Foruma yazıldığında öğrenciydi. Okudu bitirdi çalıştı evlendi baba oldu ama herif hiç değişmedi bravo valla
beni de anlatır mısınForuma yazıldığında öğrenciydi. Okudu bitirdi çalıştı evlendi baba oldu ama herif hiç değişmedi bravo valla
4 ü de mümkünde , yabancı sınırlaması olmaması lazımSimdilik 3 u mümkün bence
doue haberi çıkmış da ben o işin öyle kolay bitecegini dusunmuyorum
Oliveira ve tete dehle yeterli iste4 ü de mümkünde , yabancı sınırlaması olmaması lazım
Valla sen de hiç değişmedin 10 senedir kim ne dese tersini diyon : ))beni de anlatır mısın
iyi bi topçu mudoue haberi çıkmış da ben o işin öyle kolay bitecegini dusunmuyorum
Her yerde şu soruyu görüyorum yav doyurucu bi cevap bulamadım. Az maç oynamış sanırım. O yüzden net konuşan yok. Boey de az maç oynamıştı ona güveniyor bizimkiler heralde.iyi bi topçu mu
aleyküm selamSelamlar rtaş
Nerelerdesin citydaşımaleyküm selam
ufak bir avrupayı turladım alper altun ağabey bi misafir edeyim demedi ama olsunNerelerdesin citydaşım
bence rennes doue'yi satmayacak.Nasil olacagini dusunuyorsun ?
Her yerde şu soruyu görüyorum yav doyurucu bi cevap bulamadım. Az maç oynamış sanırım. O yüzden net konuşan yok. Boey de az maç oynamıştı ona güveniyor bizimkiler heralde.
iyi. rennes satmaz bu yaz.iyi bi topçu mu
bence rennes doue'yi satmayacak.