Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.960
- 23.404
- 2.393
Sane'nin 1 yıllık maaşı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esteemed Kompany sources kimler acaba![]()
Galatasaray have their eyes on another Manchester City midfielder.
Galatasaray have their eyes on another Manchester City midfielder. The Turkish giants are also interested in signing Bernardo Silva.esteemedkompany.com
haberi yapan muhabire baktım 5 binden az takipçisi olan biri çöp kaynakEsteemes Kompany sources kimler acaba
Esteemed Kompany sources kimler acaba
Senin ziyaretçi mesaj alanın neden kapalı ? her yeni üyede açık olur baya forum bilincine sahipsin. ben ziyaret alanına mesaj atamıyorum
O degilde ben hala boyle bir video/editin varolmasina inanamiyorum. Muzik ve foto secimleri vs inanilmaz bir sey
Onu gordum gormesinede.benimkisi begenme falan degil.instagram fatsports takip etmenizi öneririm editin sahibi o
Son 2 sene bulduğu süre düşündürücü.gecen sene milanin az süre vermesi biseyler anlatiyor.nasıl hamle sence febeyi kanatlandırır mı 36 yaşındaki walker
adamda sonsuz fatih terim arşivi var ben de her editine aynı tepkiyi veriyorumOnu gordum gormesinede.benimkisi begenme falan degil.
Aklimdaki en deli soru su
Bu video neden ve nasil var?
bence de hakan bir takımı şampiyon yapmaz
ama bu oynadığı rolle alakalı
rice da bir takımı şampiyon ypamaz ama o kadar önemli bir herif ki
biraz öyle görüyorum
Yani şöyle soyliyim mesela Bernardo Silva gibi bir oyuncuyla susleyebilirsek Osimhen kaldığını varsayarak söylüyorum Avrupada hiçbir takımdan cekinmem Hakan gelmiş olsa bu etkiyi yapamaz diye düşünüyorum.bence de hakan bir takımı şampiyon yapmaz
ama bu oynadığı rolle alakalı
rice da bir takımı şampiyon ypamaz ama o kadar önemli bir herif ki
biraz öyle görüyorum
cafu varken ne walkerı diye düşündüm bendeWalker iyi transfer olmaz Fb için.
hakan hiçbirşey yapmaza duran toptan 20 asist yapar en az bu ligte. frikikten attığı goller hariçYani şöyle soyliyim mesela Bernardo Silva gibi bir oyuncuyla susleyebilirsek Osimhen kaldığını varsayarak söylüyorum Avrupada hiçbir takımdan cekinmem Hakan gelmiş olsa bu etkiyi yapamaz diye düşünüyorum.
Yani şöyle soyliyim mesela Bernardo Silva gibi bir oyuncuyla susleyebilirsek Osimhen kaldığını varsayarak söylüyorum Avrupada hiçbir takımdan cekinmem Hakan gelmiş olsa bu etkiyi yapamaz diye düşünüyorum.
Alsinlar ozaman yav, hem ucuza da gelmez. Hem paralari cukkalar hemde kötü performans verir. Win win.Walker iyi transfer olmaz Fb için.