Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murhan mı @Murat Saylak

IMG_8229.webp

febe ingiltere futbolunun yükselen yıldızı kyle walkerı istiyormuş buarada unuttum söylemeyi febeme transfer tavsiyesi forvetede vardyi alsınlar iyi topçu

hakan için yaşı vs dolayısıyla 40 çok tabi şu anda dünyada hakanın bölgesinde hakandan iyi 10 oyuncu olmayabilir
Valla renkdas gorusune saygı duymakla beraber Hakan i ben hiç begenmiyorum.Bonservisi elindeyken de öyleydi.Sutu dışında fark yarattığı bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.Mesela örnek veriyorum Sneijder seni şampiyon yapar Osimhen seni şampiyon yapar İcardi yapar Hakan için ben bunu söyleyemiyorum kaldı ki hedef Avrupa da başarı.İnterde sağlam kadro olduğu için ayak uydurdu ancak her takımda yapamaz diye düşünüyorum.

Valla renkdas gorusune saygı duymakla beraber Hakan i ben hiç begenmiyorum.Bonservisi elindeyken de öyleydi.Sutu dışında fark yarattığı bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.Mesela örnek veriyorum Sneijder seni şampiyon yapar Osimhen seni şampiyon yapar İcardi yapar Hakan için ben bunu söyleyemiyorum kaldı ki hedef Avrupa da başarı.İnterde sağlam kadro olduğu için ayak uydurdu ancak her takımda yapamaz diye düşünüyorum.

bence de hakan bir takımı şampiyon yapmaz

ama bu oynadığı rolle alakalı

rice da bir takımı şampiyon ypamaz ama o kadar önemli bir herif ki

biraz öyle görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt