- 1 Mayıs 2018
- 57.638
- 48.439
- 3.873
Emirhan ilkhan daha iyi olabilirTjknın getirip yararlanamadığı can bozdoğan yerli rotasyonuna alınabilir aslında. Çocuk kötü topçu değil bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emirhan ilkhan daha iyi olabilirTjknın getirip yararlanamadığı can bozdoğan yerli rotasyonuna alınabilir aslında. Çocuk kötü topçu değil bence
nani ve van persie geldiğinde lig oynanmasın diyerek bizimkiler ve bck tayfa da gram ümit yoktu.
O sağlam bi sakatlık mı geçirmişti yanlış mı hatırlıyorum. Demirbay yerine o da olur, demirbayı samsuna yolcu edelim artıkEmirhan ilkhan daha iyi olabilir
Petrovic ve Veiga çekelim.Postalanacak topcular belli olmuş chelsea de
OFFICIEL!
João Félix
Djordje Petrovic
Raheem Sterling
Axel Disasi
Ben Chilwell
Kendry Páez
Renato Veiga
Joao Felix ile Zaniolo birlikte durdurulamaz bir ikili olabilir.Postalanacak topcular belli olmuş chelsea de
OFFICIEL!
João Félix
Djordje Petrovic
Raheem Sterling
Axel Disasi
Ben Chilwell
Kendry Páez
Renato Veiga
Bu havalarda soğuk parayı zor bulurlar zaten knkTjknın 100 m euro sıcak paraya ihtiyacı varmış
Sallai'lik bir durum yok ki, onun icin Cuesta ve Frankowski' den cikmak lazim ya da Sallai gidecek ama Frankowski kalacak. Hepsini nereye gonderiyorsun?Reis tamam kalsın da elde zaten kalması muhtemellerle 11 yabancı oluyor. Kale, forvet, stoper ve 10 no alınacak deniyor. Sallai yerine bi yerli çekmek daha mantıklı olur bence.
O kadar para ısıtılmaz :dTjknın 100 m euro sıcak paraya ihtiyacı varmış
Borcu sıfırlamaktan konuşuyor fbnin camia. 88 m bb, 100 m koça, 320 m euro da diğer borçlar varmışO kadar para ısıtılmaz :d
Şaka bir yana batmış bunlar ya.
Fb de benzer durumda da, Holding'in pelerini altında pek anlaşılmıyor şimdilik. O yüzden O'na muhtaçlar zaten.
O bir giderse, Fb birkaç sezon Başakşehir kıvamında takılır max.
naptın rtaş, leao tek başına 75+ m euro. hayallerden dönelim artık
Bankalar birliği borcundan bahsediyorlardır. 0 sportif başarı ile nasıl kapanacak 500 m euro borç? :dBorcu sıfırlamaktan konuşuyor fbnin camia. 88 m bb, 100 m koça, 320 m euro da diğer borçlar varmış
Bunlar neyi sıfırlıyor anlamadım