Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nani ve van persie geldiğinde lig oynanmasın diyerek bizimkiler ve bck tayfa da gram ümit yoktu.

Ana fikrine katılıyorum ama bir ayraç koyayım:

RVP buraya pert bir durumda, bitik bir adele ile gelmişti. Nani de fena düşüşlerdeydi. Bizim Falcao işi bunlar gibiydi yani. (3 takımında tarihinde bu tarz bitik yıldız transferleri olmuştur periyodik olarak).

Hakan Motz

Boey. Davinson Kim Min Jae Eren

Lemina. Toreira
Bernardo
Yunus. Sane

İcardi

Bu kadro olasi baris ve osimhen yokluguna karsi onde kaybolan atletizmi bir nebze tolare edebilir.. Tabi sunu da eklemek lazim gecen yila gore topun kiymetini cok daha iyi bilen bir ön 4lümüz olacak ..

Reis tamam kalsın da elde zaten kalması muhtemellerle 11 yabancı oluyor. Kale, forvet, stoper ve 10 no alınacak deniyor. Sallai yerine bi yerli çekmek daha mantıklı olur bence.
Sallai'lik bir durum yok ki, onun icin Cuesta ve Frankowski' den cikmak lazim ya da Sallai gidecek ama Frankowski kalacak. Hepsini nereye gonderiyorsun?

Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sallai
Sara
Icardi
Sane

kaleci
sag bek
stoper
forvet
orta saha/10 numara

etti 13

Morata mi kalir, Frankowski mi yoksa baska bir oyuncu mi kalir hatta ona bile karar verebilirsin.

Tjknın 100 m euro sıcak paraya ihtiyacı varmış
O kadar para ısıtılmaz :d

Şaka bir yana batmış bunlar ya.

Fb de benzer durumda da, Holding'in pelerini altında pek anlaşılmıyor şimdilik. O yüzden O'na muhtaçlar zaten. :)

O bir giderse, Fb birkaç sezon Başakşehir kıvamında takılır max.

O kadar para ısıtılmaz :d

Şaka bir yana batmış bunlar ya.

Fb de benzer durumda da, Holding'in pelerini altında pek anlaşılmıyor şimdilik. O yüzden O'na muhtaçlar zaten. :)

O bir giderse, Fb birkaç sezon Başakşehir kıvamında takılır max.
Borcu sıfırlamaktan konuşuyor fbnin camia. 88 m bb, 100 m koça, 320 m euro da diğer borçlar varmış

Bunlar neyi sıfırlıyor anlamadım

Borcu sıfırlamaktan konuşuyor fbnin camia. 88 m bb, 100 m koça, 320 m euro da diğer borçlar varmış

Bunlar neyi sıfırlıyor anlamadım
Bankalar birliği borcundan bahsediyorlardır. 0 sportif başarı ile nasıl kapanacak 500 m euro borç? :d

Ellerinde satılabilir eli ayağı düzgün topçu da yok pek. Alınması gereken bir o kadar da topçu var.

Kısa vaadede projeye çevrilebilecek gayrimenkulleri var mı bilmiyorum.

Rvp ve Naninin geldigi sezon fbnin ahim sahim bir kadrosu yoktu .. 2012-2015 arasi takimlari cok daha uyumlu ve iyiydi .. belesoglu - gg caner bekleri - bruno alves -egemen - meireles-topal -kuyt-sow-webo-emenike falan baya sikintili takimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt