Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Osimhen
Barış-messi-sane
Lemina-torreira
Barış-messi-sane
Lemina-torreira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi 4 sene ust uste şampiyonluktan eden kendisi ve ekibidir.Allah rahmet eylesin ama fatih hoca falcao denirken bile stoper diye bagirdi.2018 yazında ve devre arası 2 forvet sözü verdiler,tutmadilar.gittiler diagneye para verdiler gereksiz yere. Irfancani almayarakta şampiyonluktan olduk
Bu da gelirse baya alaman takimi oluyoruz.
2005 yaz - 2007 kış transfer dönemi arası yani koskoca 4 transfer döneminde;
İliç
Heinz
İnomoto
Carrusca
Almışız.
Sadece 4 yabancı oyuncu ve oyuncuların mütevazılığına bak. Bütçenin darlığına bak.
Biz bu dönemleri gördük. Fb bu dönemde tabi dominasyon kurar.
Kolaydı değil mi, Gs 15 bin kişilik sıvaları dökülen bir stadyumda, Carrusca ile İnamoto ile oynarken dominasyon kurmak.
Şimdi gelin bakalım koduklarım.
Anca yapı mapı fetö ketö dersiniz tabi.
Adamı böyle gömerler işte.
Ayrıca "3 temmuz işi bizi bitirdi" diye yine hayal aleminde yaşayan Fbliler, siz sorunu dışarıda aradıkça tarafımızca mağlup edilmeye mahkumsunuz.
O nasıl bir bitme ki, 3 temmuz olayının direkt olduğu sene bile yarışta tutuldunuz. Şampiyonluk son maçta evinize kadar altın tepside ikram edildi. yapamadınız. bak aynı sezon diyorum. nasıl bitme bu?
Lugano, Andre Santos ve Niang yerine, Nijerya milli takım kaptanı ve stoperi Yobo, Juventus'tan Ziegler ve Fransa liginin kalbur üstü forveti Sow'u aldınız. Amma da bitmekmiş ha.
Ayrıca kulüp tarihinizin en başarılı dönemini 2011-2015 arasında yaşadınız ulan. uefa yarı finali oynadınız, nisan'da şampiyon oldunuz, 2 tr kupası + 1 süper kupa (hem de finalde gs'ı yenerek) kazandınız.
O zamanlar "3 temmuzun etkilerini üzerimizden attık şimdi yandınız" diyordunuz? ne oldu? şimdi yine "3 temmuz bizi bitirdi" bahanesinin arkasına sığınıyorsunuz.
Dedik ya, siz sorunu dışarıda aradıkça tarafımızca mağlup edilmeye mahkumsunuz.
Bu fatih hoca kadar şansızı var mı acaba?yokluga denk geliyor herif ya da başkanlar cimri çıkıyor.fatih hoca sayesinde bunlar başarı kazandiKatılıyorum canaydini da kendisini de hiç sevmem.Vefat ettiği için editler falan yapılıyor kendisine bir de.Fatih hocayı perişan etti herif.Mekani cennet olsun o kadar sadece eğer hayatta olsaydı zaten her gün eleştirirdim hala daha
Yav bunların kafası tjknın bir tık üstü. Nasıl bi topluluklaraa yıllardır çözemedim
neymar ve fbyi yan yana yazıp durma usta her hafta halı sahada neymar forması giyiyorum yıkılırımfbnin en büyük eksikliği atletizmi ve dinamikliği
Walker, neymar isimleriyle bu eksikliği kat kat artıracakları da aşikar
Takım mühendisliğini @Okan Mason yapıyordu bunların galiba
Mustafa cengiz konusunda daha keskin düşüncelerim de var da kendisi yüzünden ban yemeye de değmez hatta öyle soyleyeyim.2020 de ne düşünüyorsam şuanda eksiğini düşünmüyorum kesinlikle.Twitterda falan editler,övgüler falan görmek de ayrı irite ediyor beniBu fatih hoca kadar şansızı var mı acaba?yokluga denk geliyor herif ya da başkanlar cimri çıkıyor.fatih hoca sayesinde bunlar başarı kazandi
Canaydin da lucescu ve geretse borçlu herseyi.lucescuyu göndermek avrupa kupasından etti bizi
Acayip bir herif hem çok hızlı hemde baya teknik, bitiriciliği de günden güne artıyor ilk geldiğinde 13 falanmı ne atmıştı bu sene 20 attı galiba.Isak bence Gyökeresten daha iyi
Osimhen’den de kesin daha teknik, daha iyi olabilir
Newcastle çok para istediğinden kimse alamıyor
kadrolarındaki düz ama iyi kötü tek tük atletik adamlardan osayi de bjk'a gitmiş sanırım. ismail yüksek'i de arda shaktar'a istiyor deniyordu sözlükte. o iş de olursa, yine dinamizmde 1 adım gerileme + yerli kalitesinde de düşüş yaşarlar muhtemelen.fbnin en büyük eksikliği atletizmi ve dinamikliği
Walker, neymar isimleriyle bu eksikliği kat kat artıracakları da aşikar
Takım mühendisliğini @Okan Mason yapıyordu bunların galiba
O zaman Osimhen'i sallayıp Isak alalım.Acayip bir herif hem çok hızlı hemde baya teknik, bitiriciliği de günden güne artıyor ilk geldiğinde 13 falanmı ne atmıştı bu sene 20 attı galiba.
Yerli sayilmiyor diye hatirliyorum
Berkan’in yerine liste’ye dahil olabilir
Homegrown listesi icin abdulkerim,baris,eren ve adil olabilir mesela
Baris’in gittigi senaryo da planlama yine degisecektir
Transfer döneminde her an her türlü degisiklikler olabiliyor bu yüzden son güne kadar bir belirsizlik olacagi kesin gibi
Senin herifi Tjk istiyormuş forveteGyökeres kütük biraz topla hantal ve ayakları yavaş, isak yılan gibi