Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata'yı alelacele göndermemek lazım bu arada. Osimhen'in durumu Temmuz ortasına kadar belli olmaz bence. Morata o bekleme lüksünü sağlar sana. Hem Morata'yı gönderip hem Osimhen'i alamazsan nur topu gibi santrfor krizin olur.

Fazla gelir diye düsünüyorum

Ben acikcasi bernardo transferini mümkün görmüyorum maliyet acisindan

Ve planlama olarak da ilkay’i daha dogru bir transfer olarak görüyorum

Zaniolo,ross,nelsson,köhn,cuesta,franky,yusuf ve morata ile yollarin ayrildigi senaryo da üc yabanci oyuncu icin kontenjan aciliyor

Jelert’i genc oyuncu kuralindan dolayi tuttugumuz senaryo da üc arti bir hakkimiz oluyor

Kaleci,sag bek ve osimhen/forvet transferlerinden sonra arti bir icin genc bir yabanci gerekiyor ve bunu stoper icin kullanirsak mertens’in pozisyon da oyuncu eksikligi olusuyor

Ilkay bildigim kadariyla yerli sayildigi icin bu yüzden nokta atisi bir transfer olacagini düsünüyorum

En kötüsü Hakan olur.

İlkay Avrupa maçlarında da yerli sayılıyor mu?

Ondan emin değilim ama.

Bizim milli takımda oynayan Kaan bile sayılmıyor sanırım homegrown olmadığı için.

[emoji[emoji6]]" data-quote="Emre Bari" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
torreira
lemina
sara
ilkay
bernardo
sane
yunus
barış

bu rotasyondan [emoji6] kişi çıkarın bakalım ideal

Torreira Lemina
Baris Bernardo Sane

2005 yaz - 2007 kış transfer dönemi arası yani koskoca 4 transfer döneminde;

İliç
Heinz
İnomoto
Carrusca

Almışız.

Sadece 4 yabancı oyuncu ve oyuncuların mütevazılığına bak. Bütçenin darlığına bak.

Biz bu dönemleri gördük. Fb bu dönemde tabi dominasyon kurar.

Kolaydı değil mi, Gs 15 bin kişilik sıvaları dökülen bir stadyumda, Carrusca ile İnamoto ile oynarken dominasyon kurmak.

Şimdi gelin bakalım koduklarım.

Anca yapı mapı fetö ketö dersiniz tabi.

Adamı böyle gömerler işte.

Ayrıca "3 temmuz işi bizi bitirdi" diye yine hayal aleminde yaşayan Fbliler, siz sorunu dışarıda aradıkça tarafımızca mağlup edilmeye mahkumsunuz.

O nasıl bir bitme ki, 3 temmuz olayının direkt olduğu sene bile yarışta tutuldunuz. Şampiyonluk son maçta evinize kadar altın tepside ikram edildi. yapamadınız. bak aynı sezon diyorum. nasıl bitme bu?

Lugano, Andre Santos ve Niang yerine, Nijerya milli takım kaptanı ve stoperi Yobo, Juventus'tan Ziegler ve Fransa liginin kalbur üstü forveti Sow'u aldınız. Amma da bitmekmiş ha.

Ayrıca kulüp tarihinizin en başarılı dönemini 2011-2015 arasında yaşadınız ulan. uefa yarı finali oynadınız, nisan'da şampiyon oldunuz, 2 tr kupası + 1 süper kupa (hem de finalde gs'ı yenerek) kazandınız.

O zamanlar "3 temmuzun etkilerini üzerimizden attık şimdi yandınız" diyordunuz? ne oldu? şimdi yine "3 temmuz bizi bitirdi" bahanesinin arkasına sığınıyorsunuz.

Dedik ya, siz sorunu dışarıda aradıkça tarafımızca mağlup edilmeye mahkumsunuz.

19 messi izleriz be
Screenshot Capture - 2025-06-13 - 13-17-18.webp

30 numaralı forma devir teslim.

United ekitikeyi alırsa eğer,cunha da var.

Osimhen+ icardi olsa bile,icardinin nasıl döneceği şüpheli.zirkzee ya da hojlund morata giderse müthiş olurdu

En kötüsü Hakan olur.

İlkay Avrupa maçlarında da yerli sayılıyor mu?

Ondan emin değilim ama.

Bizim milli takımda oynayan Kaan bile sayılmıyor sanırım homegrown olmadığı için.

Yerli sayilmiyor diye hatirliyorum

Berkan’in yerine liste’ye dahil olabilir

Homegrown listesi icin abdulkerim,baris,eren ve adil olabilir mesela

Baris’in gittigi senaryo da planlama yine degisecektir

Transfer döneminde her an her türlü degisiklikler olabiliyor bu yüzden son güne kadar bir belirsizlik olacagi kesin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt