Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.457
- 6.444
- 768
Ekitikeye 100m falan konuşuluyor millet kafayı yemiş o çocuk plde 20 gol atsın ben daha futbol konuşmamNcastleda fransız topçu düşkünlüğü var. Ekitike gidebilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekitikeye 100m falan konuşuluyor millet kafayı yemiş o çocuk plde 20 gol atsın ben daha futbol konuşmamNcastleda fransız topçu düşkünlüğü var. Ekitike gidebilirler
En gerçekçi hedef nrlson+yusuf+berkan verip uğurcan almak olurBütün negatifleri bastın. Maşallahın var yine
Fazla gelir diye düsünüyorum
Ben acikcasi bernardo transferini mümkün görmüyorum maliyet acisindan
Ve planlama olarak da ilkay’i daha dogru bir transfer olarak görüyorum
Zaniolo,ross,nelsson,köhn,cuesta,franky,yusuf ve morata ile yollarin ayrildigi senaryo da üc yabanci oyuncu icin kontenjan aciliyor
Jelert’i genc oyuncu kuralindan dolayi tuttugumuz senaryo da üc arti bir hakkimiz oluyor
Kaleci,sag bek ve osimhen/forvet transferlerinden sonra arti bir icin genc bir yabanci gerekiyor ve bunu stoper icin kullanirsak mertens’in pozisyon da oyuncu eksikligi olusuyor
Ilkay bildigim kadariyla yerli sayildigi icin bu yüzden nokta atisi bir transfer olacagini düsünüyorum
Petrovic kira+opsiyon zorlamak lazimLunin gelmiyor adam realde yedek kalmak istiyor. Martinez zor. Petrovic tuzlu. Ter stegeni bilemeyecem belki o olur
Benim her mesajım moderatör onayından geçiyor anlamadım. Soft blocklu muyum anlamadım.Senin ziyaretçi mesaj alanın neden kapalı ? her yeni üyede açık olur baya forum bilincine sahipsin. ben ziyaret alanına mesaj atamıyorum
Gyökeres kütük biraz topla hantal ve ayakları yavaş, isak yılan gibiIsak bence Gyökeresten daha iyi
Osimhen’den de kesin daha teknik, daha iyi olabilir
Newcastle çok para istediğinden kimse alamıyor
10 numarayı Sane'ye vererek hata yaptık diye üzülürüz bu sefer.CL'de ilk 24'e girip devre arası Messi'yi getirme işi...
Osi belli olmadan kaleci işi zor knk. Osi gelmezse petrovic olabilir, osi olursa ben uğurcan gelecek diyorumPetrovic kira+opsiyon zorlamak lazim
Zaten sadece adi geçmiş.adamlar ekitike sesko kovaliyor unitedlaOsimhen'de bizimle yarışamayacaklarını anlayınca vınlamışlar.
19 messi izleriz be10 numarayı Sane'ye vererek hata yaptık diye üzülürüz bu sefer.

[emoji[emoji6
]
]" data-quote="Emre Bari" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

] kişi çıkarın bakalım ideal
Messi gelirse sane önünde eğilip tövbe isteyerek 10 numaralı formayı uzatır başı öne eğik ve arkasını dönmeden odayı terkeder renktaş endişelenme10 numarayı Sane'ye vererek hata yaptık diye üzülürüz bu sefer.
#1 veririz daha ikonik olur.10 numarayı Sane'ye vererek hata yaptık diye üzülürüz bu sefer.
19 messi izleriz be
En kötüsü Hakan olur.
İlkay Avrupa maçlarında da yerli sayılıyor mu?
Ondan emin değilim ama.
Bizim milli takımda oynayan Kaan bile sayılmıyor sanırım homegrown olmadığı için.