Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.978
- 23.426
- 2.393
Kanadali burak yılmaz. Birebir aynı özellikleri var.aynen Larinin bi tık üstü , Gomis in bi tık altı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanadali burak yılmaz. Birebir aynı özellikleri var.aynen Larinin bi tık üstü , Gomis in bi tık altı
osimhen zaten haaland'dan iyi üstadAbi her şeyi osimhen ile kıyaslarsanız haland bile kötü dersiniz
Bence Burak daha iyi be reis.Kanadali burak yılmaz. Birebir aynı özellikleri var.
Sikinti orda osiye sponsor destegin varken baska isimde cekiliyor onlar saniyorum.Osimhen olmuyorsa
Jonathan David geldiği taktirde bile
Bernardo Silva'yı almak gerekir hatta Hakan'da alınabilir.
Sadece Jonathan David olmamalı
Profil bakımından dedim ikisininde sırtı dönük oyunu yok, ikili mücadele kafa ile top indirme yok, hızları benzer tam bir burak yılmaz. Burak yılmazın bitiriciliği iyiydi david'in de pasları topla ivmelenmesi daha iyi sadece.Bence Burak daha iyi be reis.
çok temiz ayak içi vardı kralın valla.
barış alper karşı karşıya abandıkça burağa sövdüğümüz günler aklıma geliyor
herkes ofsayfa takıyor ama osimhen daha fazla kalıyor![]()
Tamam belki takım oyununa balta vuruyordu ama bence süper işler yaptı bizde
Bu iş uzadıkça forvet kaosuna gireceğiz. Alınabilecek forvetler elden kaçtığı an şapa otururuzosimhene 2 hafta mühlet verilmeli
Fizik olarak üstünlüğü olan bir oyuncu değil. Firmino tarzı bir oyuncu daha çok.david'i en son fb lille maçında izlemiştim hiç hazır değildi fizik olarak. fizik kalite olarak osimhen gibi etki yapar mı acaba