Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanadali burak yılmaz. Birebir aynı özellikleri var.
Bence Burak daha iyi be reis.

çok temiz ayak içi vardı kralın valla.

barış alper karşı karşıya abandıkça burağa sövdüğümüz günler aklıma geliyor

herkes ofsayfa takıyor ama osimhen daha fazla kalıyor :)

Tamam belki takım oyununa balta vuruyordu ama bence süper işler yaptı bizde

Bu david benim mi içime sinmiyor hiç bizlik oyuncu gibi değil ya hojlund isterim osi olmuyor sa hatta zirkze bile olabilir

Osimhen olmuyorsa

Jonathan David geldiği taktirde bile

Bernardo Silva'yı almak gerekir hatta Hakan'da alınabilir.

Sadece Jonathan David olmamalı
Sikinti orda osiye sponsor destegin varken baska isimde cekiliyor onlar saniyorum.

Ama evet osinolmazsa o butce ile bernardo cozulebilir. Icardin var sonucta gunun sonunda

Şimdi osimheni şu zamana kadar bekleyebiliriz anca felan kolpalarina inanmiyorum.Klup transferin sonuna kadar bekler osiden net cevap gelmedikçe niye bekliyonuz da diyemem kendi adima.fakat,ağustos sonu ben gidiyom derse osi mal gibide kaliriz.forvet isinde patlamama ihtimalimiz yok gibi.

bu david maaşında indirim yapmazsa ya fb ya biz alırız gibime geliyor zaten herif öyle büyük takımlar için hem düşük kalite hem de maaşı yüksek tam bizim enayilere göre bir herif gibi görünüyor adam gibi 10 imza parası 5 de net istese iyi kötü bir avrupa klubü havada kapardı şimdiye

Bence Burak daha iyi be reis.

çok temiz ayak içi vardı kralın valla.

barış alper karşı karşıya abandıkça burağa sövdüğümüz günler aklıma geliyor

herkes ofsayfa takıyor ama osimhen daha fazla kalıyor :)

Tamam belki takım oyununa balta vuruyordu ama bence süper işler yaptı bizde
Profil bakımından dedim ikisininde sırtı dönük oyunu yok, ikili mücadele kafa ile top indirme yok, hızları benzer tam bir burak yılmaz. Burak yılmazın bitiriciliği iyiydi david'in de pasları topla ivmelenmesi daha iyi sadece.

Hagi gibi oldu. Şimdi kimse beğenilmeyecek Osimhen yerine. J.David dahi beğenilmiyor. Kimi istersiniz ahali!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt