Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.710
- 36.231
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beatbox yaparlarGurbosaray kurmakdayiz
Ter StegenHakan,İlkay,Lemina-Tor lu 11 kurun bana
Lan Sane! yedek kaldısarayi satarsan baklava orta saha olur ancak
-------ilkay------
lemina-------- tor
------hakan-------
Defansif orta saha top kapar adam yeral gulum ver gulum yapacak en sevmedigim oyuncu tipi kosmayan defansif oyun kurucu
çok güzel frikik kullanıyor namusuz yahaşa
dilini ısır lan
Alt yapıdan genco koyunca torpilli diyip, ıslıklıyor taraftar
kanatsiz terimball ozlemedik miLan Sane! yedek kaldı
hakan regista bile degil tam bir playmakerDefansif orta saha top kapar adam yer
Ben Hakan'a maliyeti nedeniyle yokum yoksa çok büyük oyuncu bence ama yaş 31 ciddi düşüş yaşayabilir. Maaş içinde 10 diyorlar. Bonservissiz İlkay 4 milyon yıllık 2 yıl daha iyi iş olur.Hakan’a 20 bonservise okeyim, fazlasına yokum. Adam 31
Ya Metehan a da dendi bu torpilli diye Emin e de dendi. Sadece Efe değil. Bir tane çocuk vardı Kaan Işık mıydı neydi, taraftar ona da laf etti. Lafa gelince alt yapı deniliyor, oynayınca da hemen top performans isteniyor. Yarın alt yapıda Çağrı oynadığı zaman da torpilli denilecek.torpillide ondan
ayhanın oğlu olmasa aldığı süreyi nah alırdı
gsde oyuna girmesi için 100 fırın ekmek yemesi gerekiyor daha ama işte torpil olunca girebiliyor
yuhalandı diye vicdan yapılıyor sma burası kreş değil
yuhalanma yanlış ok ama torpilli olduğu gerçeğini değiştirmiyor
berat luş iki kere oyuna girdi çocuk ikisindede döktürdü ama efe kadar süre alamadı
bu yağılan tüm altyağı topçularına ayıp
kendimi onların yerine koyuncada işte daha çok nefret ediyorum okan ve ayhandan efenin suçu yok daha çocuk o !
Bernardo en ciddi kisi.barizHakan iyi bir hedef şaşırtma bence