Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük paraya yerli oyuncu alınacaksa bari Orkun'a gidelim. Hakan maliyetine alınır.

Alt yapıdan genco koyunca torpilli diyip, ıslıklıyor taraftar

torpillide ondan

ayhanın oğlu olmasa aldığı süreyi nah alırdı

gsde oyuna girmesi için 100 fırın ekmek yemesi gerekiyor daha ama işte torpil olunca girebiliyor

yuhalandı diye vicdan yapılıyor sma burası kreş değil

yuhalanma yanlış ok ama torpilli olduğu gerçeğini değiştirmiyor

berat luş iki kere oyuna girdi çocuk ikisindede döktürdü ama efe kadar süre alamadı

bu yağılan tüm altyağı topçularına ayıp
kendimi onların yerine koyuncada işte daha çok nefret ediyorum okan ve ayhandan efenin suçu yok daha çocuk o !

Hamit de zamanında böyleydi bayern-real falan gördü ama oyun stilini hiç beğenmiyodum bizde de iş yapmadı doğru düzgün.Hakan da Hamite benziyor ayağı sert, iyi bir pas becerisi var ama dinamizm tempo yok takımı net geriye götürür.

Ter Stegen
Boey Davinson Pavloviç Eren Lemina Hakan Torreira
Bernardo Osimhen Sane
Bilmiyorum. Hem Yunus hem BAY kesilmemeli.

torpillide ondan

ayhanın oğlu olmasa aldığı süreyi nah alırdı

gsde oyuna girmesi için 100 fırın ekmek yemesi gerekiyor daha ama işte torpil olunca girebiliyor

yuhalandı diye vicdan yapılıyor sma burası kreş değil

yuhalanma yanlış ok ama torpilli olduğu gerçeğini değiştirmiyor

berat luş iki kere oyuna girdi çocuk ikisindede döktürdü ama efe kadar süre alamadı

bu yağılan tüm altyağı topçularına ayıp
kendimi onların yerine koyuncada işte daha çok nefret ediyorum okan ve ayhandan efenin suçu yok daha çocuk o !
Ya Metehan a da dendi bu torpilli diye Emin e de dendi. Sadece Efe değil. Bir tane çocuk vardı Kaan Işık mıydı neydi, taraftar ona da laf etti. Lafa gelince alt yapı deniliyor, oynayınca da hemen top performans isteniyor. Yarın alt yapıda Çağrı oynadığı zaman da torpilli denilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt