Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence J. David bahsi geçen rakamları edecek oyuncu kesinlikle değil. Yıllık 10 filan (üstüne imza parası) bu herife verilirse o maliyetin altında ezilmemesi imkan dahilinde değil. Millet her siyahi oyuncuyu atlet zannedebiliyor ama benim izlediğim hiç de öyle atlet bir oyuncu filan değil. Baya baya tekniğiyle oynamaya çalışan bir oyuncu. Beslersen yine 20'nin altında atmaz ama bu dandik ligde 20 gol atmak çok da matah bir şey değil. Banza bile 17 tane filan attı TS ile. Forvete alacağın adamın gol haricinde de bir şeyler göstermesi gerek. Mesela Osimhen çok gol attığı için mi bu kadar fark yarattı? Evet attı ama arka planda bambaşka işler var. O arka plandaki işler de önemli. Önde baskı, önde top alamadığı zaman geriye gelip pas istasyonu olmaya çalışması, defans arkası koşularının yeterliliği ve sıklığı, rakip defansı rahatsız etme yeteneği filan artık olmazsa olmaz haline geldi. Ben bunları J. David'de pek göremedim. Pek beğendiğim bir oyuncu değil pek açıkçası. @Suat Kara

Psgnin forvet alacağına dair hiçbir bilgi yokken psg-osimen ne alaka yaw.

Insallah hal olur

Arsenal rodrygoyu ve Sesko istiyormus
Barca Nicoyu alacakmis

Psg + Chelsea kalir.

Psg fransiz diye ekitikeye dalar
Psg niye ekitike ye dalsın önce kiraladilar oraya opsiyonla sonra 30 a satmışlardı zaten. Hem adamlar forvet aramiyorki Enriquenin tarzı olup isteseydi osimhen'i arasalardı bir net 9 şuanda amerikada kamptaydı.

Psg sistemi kurmuş kusursuz da çalışıyor niye bozup forvet alsın. Henrique karşı forvete aldırmaz.

Osimen icin United disinda ciddi bir ekip yok gibi. Amorim goykeresi aldirsa iyi olacak.

3 lü oynama ihtimalimizi yüksek görüyorum. Sağ bek isminin çıkmamasını da buna bağlıyorum biraz.

Bence J. David bahsi geçen rakamları edecek oyuncu kesinlikle değil. Yıllık 10 filan (üstüne imza parası) bu herife verilirse o maliyetin altında ezilmemesi imkan dahilinde değil. Millet her siyahi oyuncuyu atlet zannedebiliyor ama benim izlediğim hiç de öyle atlet bir oyuncu filan değil. Baya baya tekniğiyle oynamaya çalışan bir oyuncu. Beslersen yine 20'nin altında atmaz ama bu dandik ligde 20 gol atmak çok da matah bir şey değil. Banza bile 17 tane filan attı TS ile. Forvete alacağın adamın gol haricinde de bir şeyler göstermesi gerek. Mesela Osimhen çok gol attığı için mi bu kadar fark yarattı? Evet attı ama arka planda bambaşka işler var. O arka plandaki işler de önemli. Önde baskı, önde top alamadığı zaman geriye gelip pas istasyonu olmaya çalışması, defans arkası koşularının yeterliliği ve sıklığı, rakip defansı rahatsız etme yeteneği filan artık olmazsa olmaz haline geldi. Ben bunları J. David'de pek göremedim. Pek beğendiğim bir oyuncu değil pek açıkçası. @Suat Kara
Ben de söyledim bunları renktaş. David öyle abartılacak atlet fuleli değil. Ola ki osi ayrıldığında biz bu elemana bu misyonu yüklersek üzülen biz oluruz. Osi davidden en az 2 3 gömlek daha iyi bir oyuncu.

Osimhen
Yunus İlkay Sane
Torreira Lemina
Eren Laporte Davinson Barış/Sallai
Petrovic

İcardi-Zaniolo
Sara
Jakobs-Torreira-Lemina-Frank
Apo-Kaan-Cuesta!
Günay

Ulan aslında birkaç transfere kadro hayvanı seviyeye çıkıyor

Walker tecrübe dışında ahım şahım bişey katmaz seviye atlatmaz yani FB için. Milan'da son haftalara doğru belirgin şekilde düşmüştü fizikten, daha sonra Milan zaten 3'lüye dönünce kesildi kadrodan. Çok önce söylemiştim FB alacak diye, muhtemelende 3' lüde sağda oynatacaklar ama hani verim verir mi TR liginde muhakkak faydasını görürler tecrübesinden felan da defansın seviyesini yukarı çıkarırmı? Pek sanmıyorum. Avrupa maçlarında çok sıkıntı yaşarlar yanlız.

biri uğurcana 15 vereceğime petrovic’e 25 veririm yazmış yetişemedim kim.

ben de olsam yaş 25’lik petrovici alırdım da uğurcanı da alınca hem yerli yetişme oyuncun oluyor şampiyonlar ligi listene +1 yazıyorsun hem de ligde +1 yabancı oynatabiliyorsun.

sınır için kalenin yabancı olması büyük avantaj, ülkenin en iyi yerli gk’si de uğurcan.

ha max ederi 12 ora ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt