Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri uğurcana 15 vereceğime petrovic’e 25 veririm yazmış yetişemedim kim.

ben de olsam yaş 25’lik petrovici alırdım da uğurcanı da alınca hem yerli yetişme oyuncun oluyor şampiyonlar ligi listene +1 yazıyorsun hem de ligde +1 yabancı oynatabiliyorsun.

sınır için kalenin yabancı olması büyük avantaj, ülkenin en iyi yerli gk’si de uğurcan.

ha max ederi 12 ora ayrı
Uğurcan kaç yaşında
Neden Günay varken uğur canı alıyoruz daha iyi bir kaleci degil
Bence . Ayağı da çok kötü

Ben osimhenin olmadığı durumda david’den ziyade sörlöth ve vlahovic için uğraşılacağını düşünüyorum

Bu arokodore mi ne hayvanat bişeye benziyor osşmhen olmuyorsa bu adamı çekelim çok fena parlyacak by adam
Evet hayvani bir şey ama Osimhen gibi her yere koşabilecek bir adam değil. Ağır bir oyuncu, seri değil. Ayak kalitesi de iyi olmayınca böyle dar alanda bizim işimizi çözebilecek bir oyuncu profilinde olmuyor. Osimhen'in de tekniği çok iyi değil ama seri olması çok fazla avantaj sağlıyor kendisine ve takıma. Icardi de seri bir oyuncu değil ama oyun bilgisi ve tekniği ile çok fazla avantaj sağlıyordu kendisine. Hem oyun bilgisi düşük hem top tekniği zayıf bir de üstüne ağır oyuncu aldığımızda hücumda yeterince efektif olamıyoruz. Diagne örneği var önümüzde, kaldı ki Diagne'nin tekniği vs bu adamdan kat be kat iyidir. Eleman ucuz olsa alalım atalım yedekte beklesin deriz ama bu paraları edecek oyuncu değil bence.

Osi olmazsa icardi ve yedeği ile gireriz forvet olarak ama ortasaha ve stoper e yıldız beklentim artar

Bu arkadaşı kadroda görmek isterim. Stili falan çok iyi, top tekniği oyun bilgisi üst düzey. Bizim gibi hücum futbolu oynayan takıma çok yakıştırıyorum. Hızı vs falan da iyi CL'de öne geçtiğin maçlarda ya da kontra kovaladığın maçlarda at kanatlara muazzam katkı alırsın. Keşke alabilsek ama Bournemouth yatırım yaptı eski takımına kiraladı. Oyuncu tasarrufu hakkında ne düşünüyorlar vs hiç bir fikrim yok ama çok kaliteli bir kumaşı var, ilerde adından çok fazla söz ettireceği kesin.

1749882116427.webp
1749882174414.webp

Bu arkadaşı kadroda görmek isterim. Stili falan çok iyi, top tekniği oyun bilgisi üst düzey. Bizim gibi hücum futbolu oynayan takıma çok yakıştırıyorum. Hızı vs falan da iyi CL'de öne geçtiğin maçlarda ya da kontra kovaladığın maçlarda at kanatlara muazzam katkı alırsın. Keşke alabilsek ama Bournemouth yatırım yaptı eski takımına kiraladı. Oyuncu tasarrufu hakkında ne düşünüyorlar vs hiç bir fikrim yok ama çok kaliteli bir kumaşı var, ilerde adından çok fazla söz ettireceği kesin.

Ekli dosyayı görüntüle 290973Ekli dosyayı görüntüle 290974
Geç kaldık

Bernardo, İlkay, Hakan Ç ve Xhaka geldi mi .

Messi asist yapiyor, icardi golu atiyor. Sariliyorlar harika olur.
Barisirlarsa icardi de milli takima doner her turlu win win

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt